Press "Enter" to skip to content

Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. Cei doi s-au afişat împreună

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au afișat împreună la deschiderea noului an școlar, alături de cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, iar artista susţine că nu este vorba despre o împăcare, ci doar de o relaţie civilizată.

Alina Sorescu, prima reacţie despre împăcarea cu Alexandru Ciucu. La ultima dispută în instanță, artista a reușit să schimbe programul fiicelor sale, care nu vor mai fi nevoite să se mute, la distanță de o săptămână, la tatăl acestora. Acum, cei doi foști soți s-au afișat la deschiderea noului an școlar, alături de cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, dar au evitat să se privească în ochi.

Deşi s-a speculat pe seama unei posibile împăcări, Alina Sorescu a fost extrem de categorică şi  a declarat că aşa ceva este exclus. „Nu ne vom împăca niciodată. Nu e vorba de așa ceva. A fost normal să fim amândoi prezenti la festivitatea de deschidere a anului la școala fetițelor. În astfel de momente, indiferent de situație, sunt prezenți ambii părinți”, a declarat vedeta pentru Cancan.

În urmă cu câteva săptămâni, instanța a decis suspendarea programului fixat pentru cele două fetiţe, așa cum artista a cerut, la apel. „Vreau să vă anunț că instanța de judecată – Curtea de Apel București – a readus echilibrul emotional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânără judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămână las tata și o săptămână la mama. Așa cum a cerut tatăl. A fost o perioadă grea, eu, ca mama, am văzut suferința în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în fața instanței de judecată”, a spus Alina Sorescu.

la rândul său, Alexandtru Ciucu a ținut să precizeze că nu se va mai căsători niciodată: „În acest moment, nu-mi doresc să vorbesc nimic ce ține de viața personală, trebuie să-mi fie bine și mie ca să fac asta. Regele Mihai avea o vorbă, toate la timpul lor. Nici vorbă însă să mă mai însor. Nu iau în calcul, nu se mai pune problema”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page