Press "Enter" to skip to content

Alina s-a stins din viață, fiind însărcinată în nouă luni, în brațele medicilor. Românca a murit împreună cu fetița din pântec

Alina, o româncă în vârstă de 32 de ani, aflată aproape de finalul ultimului trimestru de sarcină, s-a stins din viață la Spitalul Județean Constanța.  

Potrivit unor surse ale jurnaliștilor de la  Dobrogea TV,  se pare că Alina a fost transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța în stop cardio-respirator, viitoarea mămică aflându-se în curs de resuscitare.

În acele momente, se pare că fetița pe care o purta în pântece nu mai prezenta semne vitale. Tânăra a fost preluată de o echipă multidisciplinară de medici care au făcut tot ce le-a stat în putință ca să-i salveze viața.

Pacienta în vârstă de 32 de ani a fost supusă de urgență unei operații de cezariană, iar mai apoi internată la Secția de Terapie Intensivă, unde a beneficiat de resursele terapeutice necesare.

Medicii constănțeni au luat toate măsurile posibile pentru reechilibrarea ei însă, din păcate, Alina a intrat din nou, în stop cardio-respirator. Aceasta a fost resuscitată timp de aproape o oră, din păcate, fără rezultat.

Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Constanța a ajuns și în atenția autorităților, polițiștii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Familia și apropiații Alinei sunt în stare de șoc

Vestea că Alina și a fetița ei nenăscută s-au stins din viață i-a îngenuncheat pe prietenii și familia tinerei. Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. Chiar și mama Alinei, care a plecat dintre noi mult prea devreme, își strigă durerea.

„Cea mai neagră zi din viața mea și a ta, copilul meu iubit! Mulțumesc familiei, colegilor și tuturor prietenilor pentru susținere și ajutor”a fost mesajul scris de mama tinerei.

„Am primit o veste devastatoare. O minunată fostă elevă, Alina, s-a înălțat la ceruri cu pruncul ei nenăscut. Drum lin printre îngeri!”a fost mesajul unei foste profesoare.

„Viata este un Miracol. Moartea este un capăt….Între cele două capete, primim și pierdem….Copilul îl primim cu împrumut…Mă întreb….oare de ce ai fost tu aleasă, să ne demonstrezi câte poate duce un OM? Nu am alte cuvinte.“

„Condoleanțe! Multă putere să treceți peste așa o durere profundă și amplificată. Nu există cuvinte sau sfaturi in clipe ca aceasta. Exista doar vrerea lui Dumnezeu și nădejdea doar la El“sunt câteva dintre zecile de mesaje primite de mama Alinei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page