Press "Enter" to skip to content

Alexandru din Iași a GĂSIT un ghiozdan în timp ce se plimba. Când l-a deschis, să cadă din picioare. Ce era înauntru

Un bărbat din Iași a găsit un ghiozdan plin cu bani și acte în timp ce se plimba prin oraș. El nu a stat niciun moment pe gânduri și a dat un anunț pe Facebook prin care arată ce vrea să facă.

„Proprietarul să mă contacteze pentru a îi înapoia actele”, scrie Alexandru Marius pe pagina de Facebook „Ești din Iași dacă…”.

„Sunt banii statului”

Alexandru Marius a scris pe Facebook un anunț simplu: „Am găsit în zona Ciric un ghiozdan cu bani și acte. Proprietarul să mă contacteze pentru a îi înapoia actele”.

În scurt timp, postarea lui s-a viralizat, având sute de comentarii și distribuiri. La mesaj, bărbatul a adăugat și o poză, ca dovadă a celor spuse – un ghiozdan în care se observă o agendă și câteva hârtii, iar alături, o pungă de plastic plină cu teancuri de bani.

Mulți au înțeles că, de fapt, Alexandru a făcut o glumă, însă au existat și destui ieșeni care au luat în serios postarea și l-au sfătuit/ certat pe Alexandru, după caz, pentru neanunțarea autorităților.

Ține tu banii, frate, e ghiozdanul unui prieten…”, a scris cineva. O altă persoană arată că știe ai cui sunt banii: „Sunt banii statului folosiți de autorități pentru o «capcanare». A se observa la UV că banii au fost marcați cu «MITĂ» și au fost aruncați din auto în timpul filajului”.

Iată și alte comentarii la anunțul lui Alexandru:

Sunt banii lui Celentano! Este avansul la o lucrare pe care a câștigat-o de la primărie, din fonduri europene. Nu te juca! Sună-l să vină, săi dai banii înapoi!”;

Elasticele contează”;

Sunt banii si actele mele. M-am îmbatat si le-am pierdut. Habar nu am unde. Dar vreau doar banii ca nu am de baut, actele nu imi trebuie ca oricum nu mai stiu cum ma cheama”;

Mamă, ce bafta că am văzut anunțul, norocul meu că îmi pot recupera rucsacul și rinichiul!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page