Press "Enter" to skip to content

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital! Personalul azilului în care este internat a dat alarma: „A fost contactată toată familia dânsului”

Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru Alexandru Arșinel, care s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate și nu de puține ori a ajuns și la spital pentru îngrijiri.

După ce a fost nevoit să renunțe la teatru, marea sa pasiune, membrii familiei au decis să-l interneze într-un azil, unde să beneficieze de supraveghere și îngrijiri la orice oră din zi și din noapte.

Chiar asistentele care se ocupau de marele actor și-au dat seama că ceva nu este în regulă cu Alexandru Arșinel, mai ales că acesta se plângea de mai multe dureri. Astfel că au fost anunțați membrii familiei cu privire la starea lui, iar o ambulanță l-a transportat de urgență la spital.

Iată ce spun surse apropiate de actor despre problemele care l-au trimis, din nou, la spital. 

Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital: „A u descoperit că maestrul se simțea rău”

Renumitul actor a fost dus cât mai repede cu putință într-un spital central din Capitală, acolo unde o echipă de medici și de asistente nu-l scapă din ochi.

Alexandru Arșinel este supus mai multor analize și controale, iar cadrele medicale au grijă ca acesta să beneficieze de cel mai bun tratament pentru a se pune cât mai repede pe picioare. 

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”,  au declarat persoane apropiate, conform  Cancan.

Personalul azilului nu are voie să vorbească despre starea de sănătate a actorului: „Nu putem spune nici dacă trăiește sau nu” 

După ce băieții lui Alexandru Arșinel au decis să-l interneze în spital, le-au pus o condiție clară angajaților instituției. Astfel că nimeni de acolo nu are voie să divulge informații cu privire la starea de sănătate a acestuia. În urmă cu câteva zile, reprezentanții azilului au fost contactați și întrebați despre cum se simte maestrul, iar răspunsul lor a fost cât se poate de ferm:  „Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel. 

Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”, au spus angajații ai azilului pentru sursa menționată mai sus. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page