Press "Enter" to skip to content

Alertă în Chiajna. Un bărbat își ține fetița sechestrată de mai bine de 20 de ore și amenință că aruncă în aer casa

Mobilizare de forțe în Chiajna. Un bărbat își ține sechestrată fetița în casă și amenință că aruncă în aer locuința. Poliția nu a intrat nici dupa 20 de ore pentru salvarea copilei.

O fetiță de 5 ani este ținută ostatică în casă chiar de tatăl ei. Bărbatul s-a baricadat în propria casă împreună cu fetiţa sa de 5 ani, pe care ameninţă că o va omorî, şi că are mai multe butelii cu gaz pe care le va arunca în aer. Asta după ce, băut bine, şi-a bătut soţia miercuri şi a alungat-o de acasă. Femeia a sunat disperată la 112.

Bărbatul s-a filmat în casă lângă o butelie, în timp ce îi spune fetiței de doar 5 ani că vor muri împreună. Filmarea a fost postată pe Facebook.

Joi dimineață, în faţa locuinţei acestuia s-a adunat o adevărată armată de oameni: poliţişti, luptători SIAS-IGPR, negociatori şi chiar lunetişti. Poliția a anunțat că bărbatul a cerut mâncare pentru copilă.

”Poliția Română are în derulare, inclusiv la această oră, o intervenție în județul Ilfov, în localitatea Chiajna. Ceea ce vă pot spune până la acest moment este faptul că bărbatul a avut grijă de minoră, minora nu a suferit vătămări corporale, bărbatul nu a fost agresiv cu aceasta.

De asemenea, negociatorii Poliției Române au deschis un canal de comunicare cu acesta încă de aseară. Au comunicat permanent, în mod direct cu bărbatul care, așa cum bine știți, până la această oră, nu are revendicări, însă ceea ce este foarte important de precizat este că bărbatul are grijă de minoră, nu a suferit minora leziuni corporale, se află în afara oricărui pericol la acest moment și de asemenea acesta a solicitat hrană pentru minoră. Hrană care a fost dusă de către negociatorii Poliției Române, i-a fost oferită.

Ceea ce doresc să subliniez este faptul că Poliția Română, prin structurile prezente la fața locului, dorește o soluționare amiabilă a acestui eveniment, pentru drept, pentru care desfășurăm toate activitățile din competență”. a transmis Poliția.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, este recidivist, ar fi fost închis timp de 3 ani în urma cu 10 ani. Vecinii şi prietenii săi spun că sub influenţa alcoolului, acesta devine violent şi recalcitrant, şi asta s-ar fi întâmplat şi acum, potrivit observatornews.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page