Press "Enter" to skip to content

Adevărul despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu, la 84 de ani. A plecat în America înainte de Sărbători, dar nu s-a mai întors, așa cum făcea de fiecare dată. „Are o…”

Maria Ciobanu (84 de ani) și-a petrecut sărbătorile de iarnă departe de meleagurile natale.

Celebra cântăreață de muzică populară a plecat în Statele Unite ale Americii la începutul iernii pentru că suferă de bronșită, iar temperaturile scăzute de la noi nu îi fac bine.

Cu toate că an de an, artista își petrecea sărbătorile de iarnă în România, de data aceasta a făcut o excepție, iar toată lumea a început să se întrebe dacă nu cumva Ciocârlia muzicii populare românești se confruntă cu probleme de sănătate mai grave decât bronșita despre care a vorbit în presă fiul ei, Ionuț Dolănescu.

Mama se află în America, vorbim zilnic la telefon, regretă că nu a fost în țară de aceste sfinte sărbători, în perioada iernii preferă să stea acolo, pentru că are o bronșită și îi prinde mai bine clima de acolo. E o climă uscată în Los Angeles, California, și stă acolo, dar de abia așteaptă să se întoarcă în țară, pentru că se simte foarte bine cu nepoțeii.

Și eu o aștept, s-o duc la Perşinari, să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu, anul ăsta împlinește 85 ani – a declarat Ionuț Dolănescu, pentru starpopular.ro, în urmă cu câteva zile.

Pentru a clarifica situația cu privire la starea de sănătate a îndrăgitei artiste, cântăreața de muzică populară Steliana Sima, care îi este prietenă apropiată, a luat legătura cu Maria Ciobanu și a întrebat-o cum se simte.

Steliana Sima spune că nu e cazul ca lumea să fie îngrijorată de sănătatea Mariei Ciobanu. E foarte bine! Eu am vorbit ultima dată cu prințesa (n.r. – Maria Ciobanu) în ziua de bobotează. Și era ok. Nu știu de unde spun oamenii că nu ar fi. Prințesa e bine, e sănătoasă, dar să nu transformăm o banală răceală, bronșită, în altceva. Să nu dramatizăm! – a declarat Steliana Sima, pentru wowbiz.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page