Press "Enter" to skip to content

Adevărul despre Gabriela Firea! Cine este, de fapt, mama sa? Unde a lucrat și cum arată

Deși a ajuns să ocupe funcția de primar general al Capitalei, copilăria Gabrielei Firea nu a fost prea ușoară. Aceasta a vorbit într-un interviu despre greutățile prin care a trecut din cauza faptului că provenea dintr-o familie modestă.

Într-un interviu acordat acum câțiva ani pentru revista Tango, Gabriela Firea vorbea despre greutățile peste care a trebuit să treacă în copilărie. Aceasta a povestit despre umilințele la care era supusă la școală din cauza faptului că părinții nu aveau destui bani pentru haine noi sau chiar pentru pachet.

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie și adolescență. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă și neavând foarte multe din cele necesare la școală, a trebuit să mă confrunt cu răutățile celorlalți copii – copiii sunt uneori de o cruzime înspăimîntătoare – care observau și că n-am pachețel cu mâncare, și că sunt încălțată în pantofi vechi de trei ani, de la sora mai mare, și hăinuțele sărăcăcioase și multe altele de care ei râdeau. Iar eu mă simțeam umilită”, spunea Gabriela Firea într-un interviu.

Mama acesteia a fost vânzătoare

În același interviu, actualul primar al Capitalei a spus că, atunci când era mică, mama sa lucra ca vânzătoare iar tatăl ei era muncitor necalificat.

”Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere. Mama și-ar fi dat și sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut.

Muncea de dimineață până seară, era extraordinar de harnică și de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu știu cum ar fi făcut față…“, spunea Gabriela Firea într-un interviu acordat Revistei Tango în 2010.

Mama fostei jurnaliste a lucrat și în Italia, însă a decis să se întoarcă în țară pentru a avea grijă de nepoții săi.

Din grijă pentru mama sa, Gabriela Firea i-a cumpărat un apartament într-o zonă liniștită a Capitalei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page