Press "Enter" to skip to content

Adevărul despre Elena Udrea! Prin ce trece, de fapt, fostul ministru în penitenciar

Elena Udrea trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul ministru se află acum în închisoare, de unde transmite tot felul de mesaje șocante. De data aceasta, un avocat a spus adevărul despre vedetă și despre situația din penitenciar.

Elena Udrea, în perioada de carantină

Elena Udrea este închisă acum la Penitenciarul Târgșorul Nou, unde trece prin clipe de groază din cauza ilegalităților comise. Avocatul Adrian Cuculis a dat toate detaliile despre perioada de carantinare pe care fostul ministru trebuie să o respecte și regulile care i-au fost impuse de către conducere.

Timp de 21 de zile, Elena Udrea se află în carantină. În această perioadă, femeia va fi supusă mai multor investigații medicale, pentru a se stabili dacă are vreo problemă de sănătate sau nu și care este starea ei exactă.

„În principal, carantina nu înseamnă nimic altceva decât o cameră alăturată celulei oficiale. Unei persoane care este adusă acolo trebuie să I se facă toate analizele, pentru că ea poate să spună că s-a îmbolnăvit acolo sau poate să susțină că a luat o boală din penitenciar, ori că avea deja o afecțiunea și nu a fost tratată corespunzător și I s-a agravat.”, spune avocatul.

Câte vizite are permise Udrea

Fostul ministru trebuie să stea izolată până când se va dovedi că nu are boli precum covid sau TBC. În acest timp, femeia are mai multă libertate, nu are parte de un regim atât de strict, dar după această perioadă se va schimba situația. Ministrul susținea deja că ar avea probleme de sănătate și cerea că ar trebui să fie eliberată pentru a le trata, dar adevarul va ieși acum la iveală.

Fostul ministru al Turismului poate să primească vizite, iar acestea pot fi făcute direct sau ori intermediul geamului. Cât despre telefoane, are dreptul la unul pe zi și, în funcție de situatie, chiar și la mai multe.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page