Press "Enter" to skip to content

Adela Popescu prezintă emisiunea La Măruță, cât timp Cătălin lipsește din cauza problemelor medicale: „Noi am mai trecut prin momente dificile”

Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță, cât timp Cătălin va lipsi din cauza problemelor medicale. Cătălin Măruța și-a anunțat recent fanii că este nevoit să se supună unei intervenții medicale, din cauza unor probleme de sănătate. Prezentatorul nu va mai putea găzdui timp de câteva zile show-ul „La Măruța”, așa că Adela Popescu este cea care îi va ține locul. Adela este entuziasmată de această oportunitate i-a tranmis un mesaj colegului ei.

Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță, cât timp Cătălin va lipsi din cauza problemelor medicale. Cătălin Măruță se confruntă cu o afecțiune medicală, care necesită intervenție chirurgicală, așa că soțul Andrei va lipsi o vreme de pe micile ecrane. Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Când Măruță s-a îmbolnăvit de Covid, acesta a fost înlocuit o vreme de Jorge. Iată că cea care îi va ține lo cul de această dată este colega sa de trust, Adela Popescu.

Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță, în locul lui Cătălin

Din cauza unor probleme de sănătate, Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi câteva zile de la
emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV. Adela
Popescu este cea care va modera începând de joi show-ul La Măruță. Prin urmare, începând de mâine, 12 ianuarie, Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță’, a declarat Adela Popescu.Cătălin Măruță, despre afecțiunea de care suferă

Marți, 10 ianuarie, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai
fi LIVE pentru o perioadă, din cauza unei intervenții pe care o va avea zilele acestea.

Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune.

Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez’, a explicat Cătălin

Măruță.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page