Press "Enter" to skip to content

Accident grav în localitatea Ciocârlia! Un luptător de elită a murit, după ce două TIR-uri și o mașină s-au izbit violent. Traficul pe ruta București-Buzău este blocat

Nu trece o zi fără ca pe șoselele din România să nu aibă loc un accident tragic în urma căruia cel puțin o persoană să nu își piardă viața. Un accident grav a avut loc vineri dimineață, pe DN2, pe raza localității Ciocârlia, în urma căruia un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți.

Accident grav în localitatea Ciocârlia! Un luptător de elită a murit, după ce două TIR-uri și o mașină s-au izbit violent. În acest incident au fost implicate două autocamioane și un autoturism.

Accident grav în localitatea Ciocârlia! Un luptător de elită a murit, după ce două TIR-uri și o mașină s-au izbit violent

Traficul pe ruta Bucureşti – Buzău, este restricționat la această oră, valorile de trafic fiind în creştere.

”Pe DN 2 Bucureşti-Buzău, între Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autocamioane şi un autoturism”, au anunțat reprezentanții Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Impactul dintre cele trei autoturisme a fost atât de puternic încât, şoferul mașinii a fost găsit inconştient de către salvatori.

Din păcate, în ciudat tuturor eforturile depuse, victima nu a mai putut fi salvată, iar medicii au fost nevoiți să îi constate decesul.

„La locul solicitării au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița.

În urma impactului au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate și una inconștientă și încarcerată. Persoana inconștientă ( bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani) a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Persoanele conștiente au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească”, a precizat slt. Georgeta Popescu, purtator de cuvânt ISU Ialomița

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page