Press "Enter" to skip to content

Accident cumplit în Tohanul Nou, județul Brașov! Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost încarcerate

Un accident cumplit s-a produs pe DN73, în Tohanul Nou, județul Brașov! Un tânăr în vârstă de 19 ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au fost încarcerate. Iată cum s-a întâmplat incidentul tragic!

  • Accident devastator în județul Brașov
  • A murit un tânăr de 19 ani

Conform Antena 3 CNNun accident grav a avut loc pe o stradă din județul Brașov. Un tânăr a murit, iar alte trei persoane au rămas încarcerate.

Accident cumplit în județul Brașov! Un tânăr de 19 ani a murit

Coliziunea a avut loc pe DN73, în localitatea Tohanul Nou, unde au fost implicate două autoturisme. Conform informațiilor inițiale, incidentul a avut patru victime, toate fiind încarcerate.

Din nefericire, un tânăr în vârstă de 19 ani a murit. Celelalte trei persoane (două de sex feminin și una de sex masculin) au fost supuse intubației și au fost transportate în stare extrem de gravă la spital cu ajutorul elicopterului SMURD, echipajului SMURD și unei ambulanțe SAJ, în vederea efectuării investigațiilor medicale suplimentare și primirii unui tratament specializat.

„La fața locului se deplasează elicopterul SMURD, 3 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă”, a transmis ISU Brașov.

Toate persoanele implicate au fost evacuate din mașini. Două dintre ele sunt în stare de inconștiență, dar prezintă semne vitale. Celelalte două sunt conștiente și au suferit răni diverse, una dintre ele a decedat. Circulația rutieră a fost blocată pe DN73, în zona apropiată a localității Bran.

Cum s-a produs accidentul cumplit

În cumplitul accident au fost implicate două mașini. În urma coliziunii puternice, patru persoane au rămas încarcerate, iar una dintre acestea a murit.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și au fost efectuate cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs tragedia.

Circulația rutieră a fost oprită din cauza poziționării vehiculelor pe carosabil și a fost restabilită în întregime după încheierea investigațiilor și evacuarea vehiculelor avariate de pe drum.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page