Press "Enter" to skip to content

Acces Direct. Primele imagini de la înmormântarea Iuliei și a celor doi copilași: „Slujba tocmai a început” / FOTO

Iulia și cei doi copilași sunt coduși pe ultimul drum în aceste momente. Primele imagini de la înmormântare. Din păcate, aceștia nu sunt ținuți în biserică, iar sluba se ține afară, în curte. Din ce motiv nu vor avea parte de o ceremonie creștinească.

  • Iulia și ce doi copilași, conduși pe ultimul drum
  • Imagini de la înmormântare

Cazul Iuliei și a celor doi copilași ai săi a șocat întreaga țară. În aceste momente, mama și micuții ei sunt conduși pe ultimul drum. Iată care sunt primele imagini de la dureroasa înmormântare.

Primele imagini de la înmormântarea Iuliei și a celor doi copilași

În exclusivitate pentru Acces Direct, Andrei Brânaș, un jurnalist de la Tele Europa Nova, a mărturisit că slujba de înmormântare se va ține în curtea bisericii. Curtea cimitirului este plină de oameni îndurerați care au venit să-și ia rămas bun de la Iulia și de la cei doi copilași nevinovați.

„Curtea cimitirului este plină ochi și oamenii nu contenesc să se adune aici, pentru a-și lua rămas bun de la Iulia și cei doi micuți ai săi. Slujba tocmai a început, ei nu au fost duși în biserică. Slujba se oficiază în afara, în curtea cimitirului, iar suspinele se aud peste slujbă, este o imagine răvășitoare și tragică”, Andrei Brânaș, un jurnalist de la Tele Europa Nova, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Slujba de înmormântare a început, iar astăzi este ultima zi în care oamenii își pot lua rămas bun de la Iulia și cei doi copilași ai săi. Imaginile sunt tragice, mai ales pentru că aceștia sunt ținuți în curtea cimitirului.

Din ce motiv nu se ține slujba în biserică

Iulia și cei doi copilași nu au parte de o slujbă creștinească, iar motivul ar fi acela că persoanele care se sinucid nu pot intra în biserică, ci sunt ținuți în curtea cimitirului. Familia îndurerată a luat decizia ca nici cei mici să nu fie conduși pe ultimul drum diferit, mai ales pentru că sunt ținuți în același sicriu cu mama lor.

„Am înțeles că cei care se sinucid nu pot intra în biserică și probabil de aceea s-a ales ca nici cei micuți, fiind în același sicriu cu ea (nr. cu mama lor, Iulia), să nu poată beneficia de o slujbă creștinească în biserică”, a adăugat acesta.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page