Press "Enter" to skip to content

A venit acasă, și-a găsit copilul ȚIPÂND de durere, cu două BĂȘICI URIAȘE pe tălpile piciorușelor. S-a uitat pe camera de înregistrare și a fost ÎNGROZITĂ când a văzut ce îi făcea bona pe ascuns

Când mama copilului a ajuns acasă de la muncă, și-a găsit copilul aproape sufocat de la plâns și cu bășici mari pe tălpile piciorușelor.

Nu înțelegea ce s-a întâmplat, așa că s-a uitat pe camerele de supraveghere să vadă ce s-a întâmplat cât a fost ea plecată de acasă și a rămas oripilată când a văzut că bona căreia i-a încredințat cel mai de preț element din viața ei, i-a pus viața copilului în pericol.

Se pare că bona, o femeie de 36 de ani din orașul american Bladensburg, statul Maryland, gătea tortillas, o specialitate mexicană, într-o tigaie cu ulei încins, când copilul de care trebuia să aibă grijă a început să plângă. Enervată, bona a luat copilul în brațe și l-a băgat cu picioarele în uleiul încins, pentru că așa a gândit ea că îl va face să tacă.

Femeia a sunat imediat la poliție și la ambulanță. Micuțul are arsuri de gradul doi pe picioare. E de necrezut că există oameni de genul acesta, nu?

Abia așteptăm să vedem ce aveți de zis în căsuța de comentarii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page