Press "Enter" to skip to content

A uimit o țară întreagă! Rețeta unui medic din Satu Mare i-a lăsat cu gura căscată pe toți! Farmaciștii au înghețat. Ce a scris doctorul

Un bărbat din Satu Mare s-a găsit într-o situație incredibilă care, potrivit studiilor, chiar este una gravă, des întâlnită, și care ucide șapte mii de oameni pe an! Surprinzător este faptul că motivul principal se leagă chiar de medici, adică cei care ar trebui să salveze vieți!

Totul se leagă de scrisul unui medic din Satu Mare care a pus în mare încurcătură pe toți farmaciștii care au intrat în contact cu o rețetă eliberată de el. Toți au încercat fără noroc să o descifreze, dar sarcina s-a dovedit imposibilă… Nimeni nu a putut înțelegea ce scrisese! Tocmai de aceea, rețeta a și devenit virală pe rețelele de socializare. Fiica pacientului a postat pe o reţea de socializare reţeta prescrisă la sfârşitul săptămânii trecute, cu precizarea că, cel mai probail, doctorul care i-a scris tatălui său medicamentele a făcut studiile în Japonia sau China, notează digi24.ro.

„Nu știu dacă domnul doctor (a cărui stampilă e pe bilet) a făcut studiile în China sau Japonia, dar în România e foarte greu de descifrat, drept urmare farmacistele au știut să ne dea, cu greu, doar un singur medicament”, se arată în mesajul fiicei pacientului.

„Probabil că graba a fost de vină, probabil că medicul are un scris mai puțin clar sau descifrabil, cert e că intenția dânsului a fost bună, în ideea în care a vrut să ajute pacientul respectiv”, este de părere Adrian Marc, managerul Spitalului Județean Satu Mare, potrivit spynews.ro.

Iată rețeta, dar și alte două mărturii despre astfel de cazuri:

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page