Press "Enter" to skip to content

A pus bicarbonat de sodiu și oțet în vasul de toaletă. Ce a urmat a fost uimitor

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bicarbonatul de sodiu te ajută ori de câte ori ai nevoie, fie că vorbim despre curățenia casei, rețete, beauty sau altele. Ei bine, astăzi îți vom prezenta ce se întâmplă dacă adaugi bicarbonat de sodiu și oțet în vasul de toaletă. Este un truc util, ușor, ieftin și la care nu vei mai renunța niciodată!

  • Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu și oțet în vasul de toaletă
  • Un truc uimitor la care nu vei mai renunța

Bicarboantul de sodiu este un ingredient care te ajută atunci când faci curățenie în casă. Toate gospodinele îl au în locuința lor și îl folosesc mereu în diverse preparate, trucuri de curățenie, trucuri de beauty sau altele. Iată un truc util cu bicarbonat de sodiu și oțet pentru vasul de toaletă!

Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu și oțet în vasul de toaletă

Dacă vrei să scapi de toate bacteriile din vasul de toaletă, atunci trebuie neapărat să apelezi la acest truc ieftin, util și ușor. Ai nevoie doar de un pahar de oțet și de o lingură de bicarbonat de sodiu.

Ei bine, ca acest truc să fie perfect trebuie să încălzești oțetul la o temperatură de 40 de grade Celsius, apoi să adaugi în oțet o lingură de bicarbonat de sodiu. Amestecul obținut se pune în vasul de toaletă și se lasă să acționeze pentru câteva ore. Ar fi bine să fe aplicat seara și să lăsați amestecul să acționeze pe tot timpul nopții.

Când soluția cu bicarbonat de sodiu și oțet este adăugată în vasul de toaletă, aceasta dizolvă calcarul, înlătură toată rugina și elimină bacteriile care se ascund aici. După ce soluția și-a făcut efectul, luați peria de la wc și frecați foarte bine vasul toaletei, așa cum o faceți în mod normal.

Alt truc util cu bicarbonatde sodiu și oțet

Combinația de bicarbonat de sodiu și oțet este o soluție pentru îndepărtarea petelor de pe covoare. Dacă și tu ai vărsat pe covoare diverse mâncăruri sau băuturi care pătează, atunci acest truc îți va fi de folos.

Ingrediente:

-2 linguri (20 gr) de bicarbonat de sodiu

-½ cană (125 ml) de oțet alb

Instrucțiuni:

Imediat ce ai scăpat ceva pe covor și covorul se pătează, presară bicarbonatul de sodiu pe covor și freacă foarte bine cu o perie, apoi toarnă oțet peste ea și lasă să acționeze timp de cinci minute. După cele cinci minute, îndepărtați reziduurile cu ajutorul unui aspirator și lăsați covorul să se usuce.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page