Press "Enter" to skip to content

A picat Facebook. Utilizatorii din toată lumea au fost scoși din aplicație: ”Parola pe care ați introdus-o este incorectă”

A picat Facebook. Utilizatorii din toată lumea nu mai pot să folosească rețeaua de socializare. Ce erori sunt întâmpinate?

A picat Facebook. Toți utilizatorii la nivel mondial se confruntă cu mari probleme. Aplicația nu mai poate fi accesată pe telefon. Iar același lucru este valabil și pentru Facebook Messenger.

A picat Facebook

A picat Facebook, iar utilizatorii au fost delogați din aplicație. Poate mulți au crezut că este vorba despre o tentativă de fraudă, ori că poate contul le-a fost spart. Adevărul e că problema are loc la nivel mondial.

Astfel, dacă erai online pe Facebook, cel mai probabil ai primit deja mesajul ”Parola pe care ați introdus-o este incorectă”. Ulterior, dacă ai încercat să o schimb, sigur ai observat că, deși primești un cod pe e-mail acesta nu poate fi folosit.

Totodată, deși încerci să schimbi parola, vei vedea că apar erori în continuu. Adevărul e că Facebook a picat în toată lumea și că problema nu este doar în România.

Ce mesaj au primit utilizatorii

Nu este clar de ce a picat Facebook, cert este că problema pare a fi una destul de mare. Nimeni nu poate să folosească Facebook nici pe web și nici pe telefon la momentul actual.

Menționăm că o situație similară s-a produs acum ceva timp și pe WhatsApp. Utilizatorii s-au trezit că nu mai puteau accesa aplicația, iar problema a durat atunci vreme de câteva ore.

Rămâne de văzut când se va rezolva problema și la Facebook și dacă reprezentanții Meta ies cu declarații în legătură cu acest subiect, dar și cu lămuriri.

Menționăm că la nivel mondial, Facebook are peste 2 miliarde de utilizatori. Rețeaua de socializare este intens utilizată, de altfel ca și Instagram. Totodată, sunt persoane care o folosesc pentru comunicare, iar altele pentru partea de business.

Totodată, instituții mari au la rândul lor pagini de Facebook prin care transmis informații esențiale. Astfel, actuala problemă este una destul de mare, care sperăm că va fi rezolvată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page