Press "Enter" to skip to content

A născut Celia! Artista a adus pe lume o fetiță

Veste frumoasă în lumea showbiz-ului românesc. Îndrăgita cântăreață, Celia, a dat naștere celui de-al doilea copil, după o sarcină care i-a adus mari emoții. Artista a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit și iată că ziua cea mare a venit. Fiica Celiei este perfect sănătoasă.

Celia a născut o fetiță

După o sarcină grea în care Celia a luat în greutate peste 20 de kilograme, iată că a venit și ziua mult așteptată. Artista a născut prin cezariană o fetiță mult dorită și așteptată. Cu doar câteva zile înainte de a da naștere, Celia a declarat, pentru Antena Stars că burtica i-a crescut foarte mult și că simte o presiune puternică, are dureri de oase, dar totul merită.

Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea, dar gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere. (…) Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare, spunea Celia la Antena Stars.

Artista și soțul ei și-au dorit mult un al doilea copil, o surioară pentru băiețelul lor, și iată că visul le-a fost îndeplinit.

Celia: am 37 de ani și voi aduce pe lume a doua mea minune

În urmă cu doar două zile, Celia a postat un mesaj emoționant pe Instagram unde a descris cele mai profunde gânduri ale sale în această perioadă a vieții. Artista a mărturisit că are aproape 38 de săptămâni de sarcină, iar corpul ei a luat 20 de kilograme și a suferit foarte multe modificări:

Dreptii abdominali rupti, celulita, cateva vergeturi iar peste o săptămâna din graviduță drăguța, voi fi văzută o mămica obosita și grăsuță.., a spus Celia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Celia (@celia.the.artist)

Totuși, ce a vrut să sublinieze Celia prin această postare este că, în ciuda acestor greutăți, se simte cu adevărat binecuvântată că va aduce pe lume al doilea copil al familiei. Artista i-a rugat pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale să nu o judece și să nu pună presiune pe ea pentru modul în care arată. Ea este convinsă că își va reveni, încet -încet, cu răbdare și liniște.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page