Press "Enter" to skip to content

A MURIT CIOCÂRLIA OLTENIEI! Este doliu uriaș în muzica POPULARĂ

Victorița Cică s-a stins din viață, la doar 50 de ani. Tragicul anunțat a fost făcut chiar de către soțul ei, Florin Puchina. Îndrăgita interpretă de muzică populară era solistă în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina.

Victorița Cică a murit la doar 50 ani. Soțul ei, Florin Puchina, a făcut anunțul cu durere în suflet, într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar sute de români și-au exprimat regretul.

Victorița Cică s-a stins din viață

Amintim că regretata artistă avea 50 ani și era solistă în cadrul Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina.

„Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e…”, a informat Florin Puchina, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Totodată, aceasta era profesor de canto al Școlii Populare de Arte și Meserii din Slatina. De-a lungul ultimilor ani a mai predat la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.

Pe contul „Mlădițele Oltului”, grupul care reunește o parte dintre elevii Victoriței Cică, au apărut mesaje de regret și de condoleanțe adresate familiei artistei.

Sute de români și-au exprimat regretul

În urma tragicului anunț, sute de români și-au exprimat regretul. Printre cei care au reacționat se află Luminița Gheorghe, dar și un elev al regretatei artiste.

„Drum lin către ceruri doamnei alături de care am făcut primii pași pe drumul cântecului! Recunoștință veșnică, vă voi purta mereu în suflet oriunde voi duce cântecele ale căror dascăl ați fost! Odihnă veșnică!”, a scris Gabriel Liu, elevul interpretei.

La rândul ei, Luminița Gheorghe a amintit de faptul că Victorița Cică era „o femeie minunată, talentată, cu suflet blând de pus pe rana”.

„O femeie minunată, talentată, cu suflet blând de pus pe rana! Cică Victorița Ani ai șocat pe toată lumea cu plecarea ta! Din nou Dumnezeu are nevoie de oameni buni Acolo! Zbor lin în Lumină, femeie dragă! Să-i dai putere omului tău drag Cata Puchina să reziste fără tine Aici. Va veni o vreme când toți vom zbura spre acea Împărăție. Cântă și încântă cerul cu vocea ta minunată și caldă!”, este mesajul postat de Luminița Gheorghe.

Cu două săptămâni în urmă, interpreta anunța întristată că se află pe un pat de spital.

„Așa de veselă am fost acum o lună alături de mlădițele mele! Astăzi sunt internată în spital ! Dragii mei, să aveți grijă de voi!”, a scris artista la momentul respectiv.

De asemenea, aceasta a publicat și un video dintr-o emisiune TV la care a participat alături de elevii săi.

 

 

 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page