Press "Enter" to skip to content

A fost moartă timp de 27 de minute, apoi a povestit ce a văzut dincolo. Care au fost primele ei cuvinte

Tina Hines, o femeie care a fost moartă timp de 27 de minute, a povestit ce s-a întâmplat în timpul în care nu mai era în viață.

Femeia a leșinat in timp ce se plimba împreună cu soțul ei, Brian, chiar în apropierea casei lor, mai exact Phoenix, Arizona.

Brian a intervenit imediat ce și-a văzut soția cum se prăbușește și a început să o resusciteze. Bărbatul a reușit să o aducă pe soția sa de patru ori la viață înainte ca paramedicii să ajungă la locul incidentului.

Paramedicii au venit la timp, iar Tina a fost luată cu ambulanța.

Tina a fost resuscitată de medici de încă două ori, în drum spre spital.

A fost moartă timp de 27 de minute, apoi a povestit ce a vazut dincolo. Care au fost primele ei cuvinte

Mamă a patru copii, Tina Hines a fost moartă timp de 27 de minute, conform Daily Mail.

Acum, Tina nu poate vorbi. Dar de îndată ce s-a trezit, aceasta a dat semne că ar vrea să scrie câteva cuvinte pe o foaie. Tina a reușit să schițeze câteva linii, dar aproape de neînțeles.

În imagini se poate observa cu greu că a scris: „Este real”. După ce și-a revenit, femeia a povestit cu ochiii în lacrimi că se referea, de fapt, la rai.

„A fost atât de real, culorile atât de vibrante”, acestea sunt doar câteva din spusele Tinei pentru AZfamily.com. Ea a mai spus că l-a văzut pe Iisus stând în fața unor porți negre, în spatele cărora strălucea o lumină galbenă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page