Press "Enter" to skip to content

A anunțat că este ÎNSĂRCINATĂ

Dorina Florea, prezentatoarea Telejurnalului de la TVR 1, se pregătește să devină mămică și a luat decia să renunțe la televiziune pentru o perioadă. De aproape 20 de ani, Dorina Florea trăiește o poveste de dragoste alături de Cosmin, cel care de 13 ani încoace îi este și soț, iar în câteva luni vor deveni părinții unei fetițe.


Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Dorina Florea a dezvăluit cum a decurs sarcina până acum și cum a luat decizia de a renunța la televiziune pentru o perioadă. Acesta va fi cea mai lungă perioadă pe care prezentatoarea TVR o va petrece departe de televiziune, în cei 20 de ani de carieră.

Pentru Dorina Florea, sfârșitul lunii iulie, poate chiar începutul lui august, va veni cu o „livrare’ specială, o mică Leoaică mai precis, pe care o va numi Corina Maria.

„Atunci când am simțit că ai mei colegi îmi poartă o grijă excesivă, am decis să mă retrag. Apoi, burtica începuse să se vadă și la TV. Nu că aș fi avut o foarte mare problemă cu asta! Nici eu, nici colegii mei și nici șefii.

Atunci când le-am împărtășit totuși temerile mele, au spus că e perfect normal să apar la TV cât timp îmi doresc și pot face asta. Însă așa am considerat eu că e mai bine, să mă retrag discret. Apoi, ne-am dorit să dedicăm o lună, două vacanțelor, timpului petrecut în familie, organizării și planificării…

Până să intru în concediul prenatal, am avut o perioadă de concediu de odihnă. Am fost în vacanțe în Italia și Bulgaria, așa că „retragerea’ nu a fost bruscă. Ne-am bucurat de zilele libere și ne-am relaxat. Abia în momentul în care am intrat în concediul prenatal am conștientizat că va fi o perioadă lungă în care nu voi mai fi la serviciu.

În aproape 20 de ani de televiziune, cred că cel mai lung concediu a fost unul de 3 săptămâni. Așa că ce urmează acum poate fi și din această perspectivă un fel de provocare! Dar este un moment așteptat, așa că nu îmi doresc decât să fim sănătoși toți, dar mai ales micuța care se pregătește să vină pe lume. Sănătoasă, voioasă și dacă se poate să fie și „blândă’ cu noi, ar fi minunat! Oricum ar fi, sperăm să ne descurcăm și să înțelegem repede ce avem de făcut!„, a declarat Dorina Florea pentru tvmania.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page