Press "Enter" to skip to content

Zodiile care te mint in fata (si cele care iti spun adevarul)

Stim acea vorba: nu toate adevarurile se pot spune. Uneori, unii dintre noi exagereaza, mintind pentru a nu rani sentimentele cuiva, pentru a se proteja sau pentru a scapa dintr-o situatie neplacuta.

Astfel, ajungem sa mintim si atunci cand o facem, trebuie sa mintim si mai mult pentru a ne acoperi spusele. In acest mod, ne afundam intr-o spirala a minciunilor care poate deveni covarsitoare si asa se naste riscul de ne da de gol.

Pana la urma, minciuna este descoperita insa vestea poate sa vina ca un soc sau poate sa produca o stare de nervozitate si un sentiment de tradare.

Din fericire, pentru a sti la ce sa ne asteptam, astrologia ne sare in ajutor si aici si indica motivele pentru care si modurile in care zodiile mint.

Berbec

Pentru Berbeci, a minti presupune mai mult efort decat a spune adevarul. Minciuna nu are loc in setul lor de valori bine puse la punct, iar sinceritatea este regula de aur si de rareori ii poti auzi mintind.

Momentele in care ar face asa ceva apar doar atunci cand trebuie sa apere si sa protejeze pe cineva, insa tind sa nu retina ceea ce au spus si de aceea, in graba discursului lor, se pot incurca si astfel, vor fi prinsi.

Taur

Taurii nu au atributele necesare pentru a fi inselatori. Ei sunt rabdatori si practici si nu se tem sa se lupte mai mult daca trebuie, nesimtind o nevoie speciala de a gasi vreo scurtatura reprezentata de o minciuna pentru a-si atinge telul.

Totodata, ar putea sa altereze realitatea, dar acest lucru se datoreaza in principal faptului ca vor sa incetineasca schimbarile de care nu doresc sa se ocupe.

Gemeni

Gemenii se tem de doua lucruri: rutina si singuratate. Cand vine vorba de cel din urma, nativii din zodia Gemeni nu s-ar da inapoi de la a inventa orice doar pentru a atrage oameni de partea lor ca sa se simta placuti si doriti.

Rac

Realitatea redata de cineva nativ din zodia Rac va fi oricand diferita de felul in care cei din jurul sau o privesc. Am putea spune ca Racii sunt mai inclinati spre a manipula pe cineva, decat sa minta pur si simplu.

Pot sa fie gelosi si suspiciosi si de aceea simt nevoia de a avea control asupra comportamentului cuiva, doar pentru a se calma si simti in siguranta prin modificarea contururilor realitatii.

Leu

Zodia Leu nu este o zodie mincinoasa. Maximul pe care il poate face este sa infrumuseteze sau sa exagereze realitatea. A minti nu este caracteristic unui Leu si oricat de dificil de auzit ar fi adevarul, intotdeauna o sa si-l asume si o sa-l infrunte.

Fecioara

Fecioarele simt mereu nevoia de a fi cu un pas inaintea tuturor, de aceea, si-ar putea dezvolta o fatada dubioasa.
Pot minti pentru a-si acoperi propriile greseli (doar din cauza faptului ca isi tolereaza propriile greseli mult mai putin decat pe ale celorlalti), dar sa recurga la minciuni pentru a insela si manipula nu este probabil.

Balanta

Daca vreodata o Balanta minte va fi ori pentru a amana cat mai mult o alegere in privinta unui lucru pe care nu-l pot decide, ori pentru a se razbuna pe cineva.

Berbecii si Capricornii ar numi asta “ipocrizie”, insa in realitate este vorba de o dorinta puternica, uneori compulsiva, de a mentine o situatie echilibrata in jurul lor si de a evita conflictele.

Scorpion

A-si depasi natura ascunsa si a lasa pe cineva sa-i priveasca dincolo de aparente, reprezinta un gest suprem, un act care ii face sa se simta vulnerabili, neajutorati si fara control asupra situatiei.

Ori ca este vorba de a se proteja, de a-i influenta pe ceilalti sau de a lua controlul, Scorpionii inearca sa transforme realitatea in asa fel incat ei sa apara intr-o lumina cat mai buna.

Sagetator

Optimismul Sagetatorului il va impinge sa realizeze ca poate sa obtina ceea ce isi doreste fara sa-si complice drumul prin minciuni.

Potrivit acestora, chiar cel mai rau adevar trebuie sa fie spus si este de un milion de ori mai bun decat cea mai mica minciuna!
Oricum, acestia sunt persoane ingenue, carora le pasa foarte mult de cei din jurul lor si respectul fata de ei i-ar impiedica din a minti.

Capricorn

Capricornii stiu ca trebuie sa tratezi oamenii din jur asa cum vrei sa fii tratat. Nu vor recurge niciodata la minciuni, decat daca este absolut necesar si este pentru binele anumitor persoane.

In acelasi timp, Capricornii nu se dau inapoi de la a oferi comentarii si critici constructive care uneori se dovedesc a fi prea directe.

Varsator

Scopul scuza mijloacele, iar Varsatorii par sa-si repete aceasta zicala incontinuu. Daca ei cred cu tarie in scopurile lor, sunt gata sa minta oricand pentru a-l atinge.

Nu simt nevoia sa implineasca asteptarile celorlalti sau sa-si imblanzeasca purtarea, iar datorita acestui fapt ipocrizia rareori face parte din modul in care actioneaza.

De aceea, nu regreta in mod deosebit deciziile pe care le iau si daca trebuie sa minta, vor lista rapid 5 motive pentru care “este lucrul corect”.

Pesti

Paradoxal, nativii din zodia Pesti mint cu intentii bune. Pot sa minta pentru a nu te rani sau pentru a nu fi raniti.

Totodata, nu se pune problema de manipulare, este doar un mijloc prin care sa atenueze circumstantele unei situatii sau sa multumeasca nevoile tuturor.

In orice caz, sunt atat de sensibili incat minciunile lor sunt trecute cu vederea atunci cand se afla

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *