Press "Enter" to skip to content

Ziua in care se presupune ca nu se va mai inregistra niciun deces de coronavirus in Romania

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii (IHME) care functioneaza in cadrul Universitatii Washington a realizat mai multe previziuni despre evolutia COVID-19 in lume.

Previziunile pentru Romania iau in calcul pastrarea masurilor de distantare social pe tot parcursul lunii mai. Potrivit proiectiei si calculelor matematice realizate de specialisti, 13 aprilie este ziua in care se vor inregistra cele mai multe decese din cauza COVID-19. 36 de persoane isi vor pierde viata din cauza noului coronavirus in ziua de 13 aprilie, iar 8 mai va fi prima zi fara decese in Romania, scrie Mediafax

Sistemul medical va fi cel mai solicitat pe 11 aprilie. In doar 3 zile, vor fi necesare 1.301 de paturi in spitale, dintre care 299 de paturi la ATI dintr-un total de 1.772 de paturi ATI cat are Romania.

254 de persoane vor avea nevoie de paturi ATI cu ventilatie invaziva pentru a-i ajuta sa respire din cauza complicatiilor generate de infectia cu noul coronavirus.

Numarul total de decese estimat de Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii este de 804 pana pe 4 august 2020.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *