Press "Enter" to skip to content

Vulpița a izbucnit în plâns la prima ecografie în sarcină. Vedeta, copleșită de emoții, a făcut o dezvăluire dureroasă: „Mi-aș fi dorit să fie aici, dar nu a vrut”

Vulpița a mers pentru prima dată la ecografie să-și vadă copilul din burtică.

Vedeta a fost vizibil emoționată să audă pentru prima oară batăile inimii copilașului său. Vulpița a început să plângă când a fost întrebată dacă și-ar dori ca mama ei să-i fie alături în aceste momente. „Îl am doar pe Viorel alături. Mi-aș fi dorit să fie și mama, dar nu a vrut”, a mărturisit Veronica în cabinetul medicului.

Vulpița a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit pentru prima oară bătăile bebelușului, însă momentan nu a aflat dacă acesta este băiețel sau fetiță, dar va mai dura doar puțin timp până când va știi și acest lucru!

Vulpița își dorește un băiețel
Până în acest moment, sarcina nu este îndeajuns de avansată pentru a vedea dacă Vulpița așteaptă un băiețel sau o fetiță. Cert este că Vulpița este cea care își dorește foarte mult un băiețel, iar Viorel ar vrea mult să devină tată de fată pentru a doua oară. Copilul se va naște la finalul lunii aprilie.

Cei doi mai au împreună o fetiță în vârstă de trei ani, pe nume Maria, pe care nu au avut-o alături timp de opt luni, cât timp au făcut parte din emisiunea care i-a făcut cunoscuți. Vulpița și Viorel văzut-o în acest interval de doar câteva ori, însă fiecare întâlnire a fost emoționantă pentru mama micuței, care nu și-a stăpânit niciodată lacrimile.

Vulpița, în lacrimi la televizor
Viorel Stegaru și Vulpița au decis să plece de acasă, din Blăgești, după ce mama lui Viorel ar fi acuzat-o pe Vulpița că poartă în pântece copilul altui bărbat. Totodată, se pare că aceștia vor să rămână definitiv la București și să își creeze un viitor aici.

Veronica a povestit în cadrul emisiunii care a consacrat-o că motivul pentru care a decis să nu se mai întoarcă în Blegești este comportamentul soacrei sale. Vedeta a dezvăluit că mama lui Viorel a acuzat-o că bebelușul pe care îl poartă în pântece nu este al fiului ei și i-a cerut să întrerupă sarcina.

„Mi-a zis să fac avort”, a spus Veronica, după ce a izbucnit în plâns în direct. La auzul acestor vorbe, tânara a mers imediat și i-a spus lui Viorel de cele întâmplate și împreună au decis că este momentul să părăsească comuna și să se întoarcă la Capitală. scrie wowbiz.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *