Press "Enter" to skip to content

VLĂDUȚA LUPĂU ÎȘI “DESFIINȚEAZĂ” SAXOFONISTUL, DUPĂ CE S-AU RĂFUIT ÎN PUBLIC: „L-AM AJUTAT SĂ SE FACĂ MARE ȘI…”

Face milioane din evenimente, dar și din Youtube, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, are fanii la picioare, dar se pare că în viața ei ar exista episoade incendiare, de care nu a știut nimeni.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii-bombă! S-a zvonit, recent, că Vlăduța Lupău – artista momentului și „regina Youtube-ului” – l-ar fi „tradus” pe Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, nimeni altul decât Armin Nicoară. Artistul alături de care a făcut furori și care i-ar fi devenit, în cele din urmă, mai mult decât un coleg de formație. Cei doi ar fi trăit o poveste intensă de iubire și, deși aflată la un pas de a se mărita – la momentul respectiv – Vlăduța Lupău s-ar fi folosit de pretextul cântărilor, atunci când ar fi vrut să petreacă momente de neuitat alături de Armin Nicoară. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în exclusivitate, că artista și saxofonistul ei s-ar fi despărțit „cu scântei”, motiv pentru care Vlăduța Lupău nu și-ar mai dori ca numele ei să fie asociat cu cel al lui Armin Nicoară.

„Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști,

Vlăduța Lupău: „Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a contactat-o pe Vlăduța Lupău, iar ideea că l-ar fi „tradus” cu Armin Nicoară pe Adrian Rus – de curând devenit și soțul ei – a scandalizat-o. Artista ne-a oferit primele declarații și nu a ezitat să-și „desființeze” fostul coleg de formație. „Regina vizualizărilor” a mărturisit că nu o atrage un bărbat ca Armin Nicoară și a spus, printre altele, că ea l-a ajutat să devină cunoscut! Cu toate acestea, Vlăduța Lupău nu a dezvăluit un motiv clar pentru care nu-și mai vorbește și nu mai colaborează cu Armin Nicoară.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat, Vlăduța Lupău.

S-au răfuit în public, la un eveniment
Telenovela nu se oprește însă aici! Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au fost recent, mai exact în 27 decembrie 2019, împreună, la un eveniment. Cei doi s-ar fi împins, s-ar fi îmbrâncit și și-ar fi aruncat vorbe grele, în văzul tuturor celor prezenți. Din spusele martorilor, se pare că Vlăduța Lupău nu ar mai fi vrut să respecte clauzele contractului, dorindu-și să cânte, întreaga seară, de una singură.

Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au rupt Youtube-ul în două!
În urmă cu ceva timp, în lumea artiștilor s-a născut colaborarea care urma să facă furori! Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au lansat melodii pe bandă rulantă și s-au bucurat de succes de fiecare dată. Cei doi nu se afișau împreună doar pe scenă sau la evenimente, ci și în mediul online, căci nu de puține ori au publicat fotografii pe conturile lor de Instagram. De aici și până la o relație sentimentală nu ar mai fost decât un pas, potrivit surselor citate.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit cu portarul Adrian Rus
În toamna lui 2019, Vlăduța Lupău a spus cel mai mare „Da” din viața ei și și-a unit destinul cu Adrian Rus, portarul celor de la CFR Cluj. Cei doi au ales să organizeze o ceremonie restrânsă, în cadrul căreia să participe numai persoanele apropiate și familiile.

Întregul eveniment a avut loc în natură, iar, la puțin timp după cununie, Vlăduța Lupău și Adrian Rus au plecat într-o vacanță exotică, artista luându-și o pauză de la activitatea muzicală.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *