Press "Enter" to skip to content

Virgil Musta, avertizare de ultim moment: “Pastele ar putea fi compromis”

Medicul timisorean, Virgil Musta ,de la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara vine cu o avertizare pentru romani, privind Sarbatorile Pascale.

Acesta a mentionat ca cel de-al treilea val al pandemiei ar putea fi mai puternic din cauza noulor tulpini COVID care au ajuns si in tara noastra.

Va fi un al treilea val?

„Sistemul este aglomerat la maximum. Tot ce pot sa sper este sa nu fim loviti de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decat cele precedente, avand in vedere ca vorbim despre tulpina britanica a virusului, una mult mai contagioasa. Si asa, deja, sistemul medical romanesc, este la limita superioara a aglomerarii, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii si personalul medical este obosit”, a declarat Virgil Musta pentru wowbiz.ro.

Medicul timisorean a specificat ca numarul cazurilor de infectare cu COVID este in crestere si din cauza faptului ca oamenii nu mai respecta regulile impuse de pandemia de coronavirus..

„Iar cauza cresterii este una evidenta: lumea nu mai respecta regulile ca inainte, ca acum un an, restrictiile sunt mult mai laxe. Lumea s-a obisnuit deja cu pericolul si uita ca acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale si suferinta extrema”, a mai spus amedicul.

Restrictii de Paste

Medicul Virgil Musta a avertizat ca „Pastele este, exclusiv, responsabilitatea noastra”, asta inseamna ca daca nu vom respecta restrictiile impuse de autoritati, nu vom avea sarbatori cu familia si rudele.

„Daca nu vom respecta regulile de preventie si, foarte important, daca se va refuza vaccinarea, Pastele ar putea fi compromis. Va spun sincer, eu cred ca, acum, Pastele este, exclusiv, responsabilitatea noastra. Daca lucrurile merg asa, ma refer la cresterea infectarilor, ma tem ca nu vom avea Sarbatorile pe care ni le dorim. Iar asta inseamna ca Pastele va fi, la fel ca si Craciunul, unul in care familia extinsa nu se va putea vedea, macar pentru a ne proteja unii pe ceilalti”, a mai declarat Virgil Musta. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *