Press "Enter" to skip to content

Virgil Iantu a raspus: Cati bani a primit pentru a spune ca are coronavirus

Virgil Iantu a anuntat pe Instagram ca a facut COVID-19. Mesajele au aparut imediat. Unii i-au urat sanatate, altii,adepti ai teoriei conspiratie, l-au intrebat cu cat a fost platit sa spuna asta.

„Cat v-au dat sa spuneti ca aveti COVID?”

Prezentatorul TV a declarat ca a respectat cu strictete toate regulile de protectie si normele de igiena. Tot el a mai spus are o forma usoara de coronavirus.

„Cat, in cazul dumneavoastra? Cat v-au dat?”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit prezentatorul

Replica Virgil Iantu a fost pe masura: „Mie: 60 de lei. Dar altii au primit mai mult”.
In cursul zilei de vineri, Virgil Iantu a anuntat ca a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, prin intermediul retelei Instagram.

„Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.

Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejati cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida!”

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *