Press "Enter" to skip to content

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat impotriva COVID-19. Prima declaratie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID, vineri, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”.

Iohannis a primit prima doza din vaccinul dezvoltat de Pfizer si Biontech si urmeaza sa o primeasca pe a doua peste 21 de zile.

”Tocmai m-am vaccinat. Este o procedura simpla, nu doare si vreau sa subliniez ca acest vaccin este sigur, este eficient si recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, impreuna cu respectarea masurilor de restrictie ne vor scoate din pandemie”, a afirmat presedintele la plecarea de la Spitalul Militar Central.

Marti, presedintele Iohannis a declarat ca se va vaccina anti-COVID, public.

“Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca sa zic asa, in ghilimele, sa ne bagam in fata. Ar fi fost, probabil, mesajul gresit, dar vineri incepe a doua etapa de vaccinare in care este prevazuta vaccinarea, de exemplu, a personalului de invatamant, a persoanelor de peste 65 de ani si a persoanelor cu comorbiditati, cu boli cronice, dar si a personalului numit esential, de exemplu Administratia Prezidentiala, Guvernul si asa mai departe. Si pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu ma voi vaccina public vineri”, a spus presedintele.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *