Press "Enter" to skip to content

Vesti triste, din pacate. Un fost concurent Masterchef, diagnosticat cu cancer. Barbatul are 3 copii frumosi

Chicireanu Ramon a cucerit o tara intreaga prin bucatele sale gustoase si deopotriva prin spiritul sau glumet. Din pacate, acum Ramon se lupta pentru viata sa.

Ramon Chicireanu este bolnav de cancer. Chicireanu Ramon a participat, cu cativa ani in urma, la o celebra emisiune-concurs destinata bucatarilor. Acesta a castigat, insa nu marele premiu ci

inimile tuturor romanilor. Spiritul sau glumet l-a facut cunoscut in toata tara, acesta devenind viral intr-un timp foarte scurt pe Youtube. Din pacate, o postare vazuta astazi de dimineata pe Facebook, mi l-a adus in prim-plan pe un Ramon total diferit fata de cel de atunci, pe care l-am vazut si revazut de mii de ori.

Ramon Chicireanu duce o lupta crancena cu nemilosul CANCER

Desi cu totii il cunoastem pe Ramon efervescent si plin de viata, bucatarasul cel glumet si viteaz a trebuit sa indure clipe crunte, inimaginabile, iar viata sa a ajuns de la extaz la agonie intr-un timp foarte scurt. Are o sotie frumoasa, care il iubeste si il sustine neconditionat,

iar copiii sai, trei la numar, au nevoie de tata. Fetita cea mica s-a nascut acum un an, este un cadou dat de Univers familiei pentru prima lupta cu cancerul, castigata de catre Ramon.

Din pacate, Ramon este acum lipsit de zambetul care l-a caracterizat, cu privirea impaienjenita de toate grijile si toate durerile cu care cancerul vine la pachet. Cu toate astea, lupta pentru cei trei copii ai sai si pentru sotia care il iubeste si care i-a daruit cel mai de pret dar- familia pe care cei doi o au impreuna. Acum doi ani, Ramon a primit diagnosticul

de cancer limfatic si a plecat in Germania, pentru a se trata, insa lupta a fost reluata acum un an, cand a reusit sa castige prima batalie pe care o ducea cu boala. Reusita a venit ca o bucurie incomensurabila pentru familia sa, mai ales ca atunci al treilea copil pe care Ramon il are impreuna cu sotia sa, venea pe lume. Mai multe detalii despre Ramon Chicireanu, gasiti in mesajul de mai jos, postat pe Facebook de o apropiata de-a cuplului.

„Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare si un zambet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crancena cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boala ingrozitoare. Ramon a plecat in Germania -tara unde a putut beneficia de un tratament corespunzator, a facut tot felul de investigatii si tratamente, a suferit operatii care mai de care mai complexe si de 2 ani de zile lupta cu inversunare. Acum un an, el a reusit extraordinarul – s-a luptat singur in prima faza cu cancerul si a supravietuit. Atunci i-a zambit frumos bolii, a intrebat-o cu ce treaba pe la el si apoi a invitat-o sa il paraseasca. El avea chestii mult mai importante – acasa in Romania tocmai i se nastea al 3-lea copil- o minune de fetita!!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *