Press "Enter" to skip to content

VESTE TRISTA! Theo Rose, probleme de sănătate. Cântăreața le-a povestit fanilor ce i s-a înâmplat: „Nu mă lasă Dumnezeu”

Theo Rose și-a pus fanii din mediul online pe gânduri, după ce i-a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate.

Drept dovadă, frumoasa cântăreață a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram. Iată ce i s-a întâmplat artistei. Chiar i-a a fost cea care le-a oferit explicații internauților!

Chiar dacă are o viață la care multe tinere de vârsta ei visează, Theo Rose nu este ocolită, din păcate, de necazuri.

În urmă cu câteva ore, iubita lui Alex Leonte le-a dat tuturor fanilor ei motive de îngrijorare, anunțându-i că se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Theo Rose se confruntă cu probleme de sănătate

Și pentru ca să nu vă mai ținem pe jar, vă dezvăluim că, potrivit spuselor lui Theo Rose, aceasta întâmpină unele probleme vocale.

Pentru a se trata și pentru a scăpa de ele, iubita lui Alex Leonte nu a stat pe gânduri și a apelat la masca cu aerosoli.

Artista le-a explicat fanilor despre ce e vorba
Totodată, Theo Rose le-a mărturisit internauților că-i iubește și că „Dumnezeu nu o lasă”. Printre altele, iubita lui Alex Leonte le-a transmis admiratorilor de pe Instagram și că le recomandă tuturor celor care se confruntă cu probleme de acest tip, cele vocale, să încerce aerosolii.

„Vă iubesc! Nu mă lasă Dumnezeu deloc. Mulțumesc pentru toate sugestiile. Recomand aerosolii pentru problemele vocale”, a scris Theo Rose la InstaStory.

Iubita lui Alex Leonte a avut păduchi
În urmă cu mai mulți ani, Theo Rose a avut și câteva probleme la nivelul podoabei capilare. Invitată în cadrul unei emisiuni de televizune, faimoasa artistă a făcut mai multe dezvăluiri inedite legate de copilărie, printre altele mărturisind că a avut… păduchi. Conform spuselor sale, totul s-a petrecut în timp ce era la grădiniță, atunci când a făcut schimb de căciuli cu o colegă de-a ei. Mama vedetei a ales să nu o tundă, apelând la alte metode pentru a o scăpa de micii „musafiri”, iubita lui Alex Leonte având acum un păr superb.

„Da, am avut păduchi când eram la grădiniță. Era iarnă, am făcut schimb de căciuli. Mi-am pus căciula aia, m-am dus acasă cu păduchi.

Dar mama nu m-a tuns. Vedeam cum pică pe lângă corp.”, a povestit Theo Rose la o emisiune TV. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *