Press "Enter" to skip to content

Veronica Stegaru, blondă și cu tatuaje! Reacția socrului: “N-o primesc de la poartă”

Veronica Stegaru sau Vulpița, așa cum a ajuns celebră , a trecut la un nou nivel.

Veronica Stegaru sau Vulpița, așa cum a ajuns celebră pe plaiurile mioritice în urma escapadelor amoroase pe care le-a avut la ea în sat, a trecut la un nou nivel.

După ce a rupt gura târgului cu noul ei “look de Capitală” și și-a uimit toți vecinii din satul vasluian Blăgești, Vulpița a apărut de data aceasta blondă.

Cu plete bălaie, ce-i drept, de la o perucă, și o serie de tatuaje temporare pe trup, Veronica s-a transformat din Vulpiță în blondă focoasă.

Noua ei transformare nu a fost pe placul soțului ei, Viorel. Și nici pe gustul socrului.
„Nu-mi place. Dacă nu-și șterge tatuajele, să nu vină acasă. N-o primesc de la poartă. Să se ducă și să le șteargă, dacă nu stă pe marginea străzii. Are motive Viorel să divorțeze.

Nu-mi place de nicio formă! Poate să se ducă să divorțeze dacă nu le șterge. Văd că râde de tine… Banii i-a cheltuit aiurea!”, a spus tatăl Vulpiței.

Vulpița a produs marea scindare în TV. Gest radical al lui Florin Salam

Telenovela cu Vulpița și Viorel, promovată agresiv la televiziune, i-a pus capac până și lui Florin Salam.

Manelistul spune că le-ar da câteva mii de euro celor doi să stea acasă, să nu-și mai bată joc de ei realizatorii de programe. În același timp, el spune că nu poate veni la emisiuni, să stea pe aceeași canapea pe care înainte a stat Vulpița.

”N-avem nimic cu nimeni, niciodată, dar ne mai uităm și noi la televizor, că suntem și noi consumatori de emisiuni. Ne uităm la băiatul ăsta, la Viorel cu Vulpița… cum ar fi Brad Pitt cu Amgelina Jolie, gen…

ca idee… Băi, frații mei, mă mai invită și pe mine ăștia pe la emisiuni, că eu n-am mai apărut de mult timp. Păi pot să mai merg eu la emisiuni pe aceeași canapea… Eu n-am nimic cu copilașii ăia…

Eu vă jur vouă că le-aș da câteva mii de euro la oamenii ăia să nu mai stea, că ei oricum stau pentru ceva bani pe acolo.

Mai bine le dau eu câteva mii cash, nu-și mai bat nici ăia joc de ei și să terminăm odată. Nouă ne e rușine să mai mergem la emisiuni, să stăm pe aceeași canapea”, a declarat Florin Salam într-un live pe Facebook. sursa:wowbiz

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *