Press "Enter" to skip to content

Unde lucrează Vulpița de la Acces Direct. Soția lui Viorel Stegaru le-a dezvăluit fanilor

Vulpița de la Acces Direct a reușit să-și surprindă fanii din mediul online cu vestea pe care le-a dat-o. Veronica Stegaru le-a dezvăluit internauților unde lucrează, dar mai ales, a postat un anunț prin care își caută colegi de muncă. Nu vă mai ținem mult pe jar și vă spunem că soția lui Viorel Stegaru muncește de acasă, pentru o firmă de haine.

Vulpița cu siguranță nu are nevoie de prea multe prezentări, devenind un nume sonor în lumea mondenă din România, încă de când a apărut pentru prima oară la Acces Direct, de la Antena 1. Povestea ei și a lui Viorel a impresionat pe toată lumea, iar cei doi i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură cu aventurile lor. Acum, însărcinată pentru cea de-a doua oară, vă dezvăluim un amănunt bombă despre tânăra din Blăgești: Vulpița lucrează de acasă!

Vulpița de la Acces Direct lucrează de acasă, la o firmă de haine

Ei bine, recent, soția lui Viorel Stegaru a postat pe contul său de Instagram un anunț al unei firme de haine, care căuta angajați. Mai exact, tânăra din Blăgești ar munci de acasă, pentru firma respectivă și ar fi în căutare de colegi noi. Din cauza faptului că este gravidă și că nu se poate deplasa prea mult la un loc de muncă, Vulpița lucrează liniștită de acasa.

Când naște Vulpița de la Acces Direct

Desigur că întrebarea care stă acum pe buzele tuturor fanilor este când îl va aduce Vulpița pe lume pe ce-l de-al doilea copil al său. Deja nu mai este un secret pentru nimeni că Veronica a tot postat imagini cu bebeluși, reușind să-i inducă în eroare pe cei din mediul online, însă, chiar Viorel Stegaru a făcut lumină în acest ”caz” pentru Acces Direct. Soțul tinerei din Blăgești a declarat că soția sa nu a născut, dar mai ales, că mediul i-a spus că poate să o mai ducă așa o săptămână, două, semn că din moment în moment, Vulpița ne poate face o mare surpriză.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *