Press "Enter" to skip to content

Un sucevean care lucra la cules de sparanghel in Germania a fost gasit fara suflare. Avea 54 de ani

Un sucevean aflat la cules de sparanghel in Germania si-a gasit sfarsitul in cursul zilei de sambata. Nicolae Bahan avea doar 54 de ani, era din Solca si se afla la o ferma situata la circa 40 de km de Freiburg de aproximativ trei saptamani. Barbatul era in Germania impreuna cu sotia, iar decesul s-a inregistrat sambata, 11 aprilie.

Silvia Bahan, sotia barbatului, a declarat ca asteapta ca medicii legisti germani sa-i spuna concluziile in ceea ce priveste decesul.

”In Germania nu se lucreaza pentru ca e Pastele. Marti mi s-a spus ca voi sti cauzele decesului, dar eu cred ca e vorba de inima. Acum mi s-a spus sa stau in camera si sa nu merg la munca. Am vorbit cu o firma din Arbore si a spus ca se va ocupa cu repatrierea pentru ca noi vrem sa-l ingropam acasa. Si firma unde am lucrat cu sotul a promis ca ne ajuta cu repatrierea”, a marturisit Silvia Bahan.

Intrebata daca sotul era suspect de imbolnavire cu noul coronavirus, femeia a negat acest aspect si a precizat ca acesta nu a prezentat simptome, cum nici ea nu are vreo problema medicala, scrie monitorulsv.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *