Press "Enter" to skip to content

Un primar din Gorj îi duce dorul “tovarăşului” Nicolae Ceauşescu: “Vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o”

Robert Ionut Paiusi, primarul comunei Stejari din Gorj, a înălţat o odă conducătorului iubit, marcând ziua de naştere a Nicolae Ceauşescu cu un mesaj pe Facebook.

Odă tovarăşului Nicolae Ceauşescu, de la Gorj

Deşi avea 3 ani, atunci când Ceauşescu a fost împuşcat, primarul din Stejari precizează că ţara de azi este “doar umbra ţării” de odinioară.

“Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o…”, a scris primarul comunei Stejari pe Facebook.

El precizează că nu ştie dacă ultimele cuvinte alte “tovarăsului” se vor adeveri, invocând faptul că liderii de azi nu-şi mai iubesc ţara.

Primarul din Gorj nu este singurul care duce dorul fostului regim. Mai multe persoane s-au strâns la cimitirul fostului dictator comunist, pentru a-l comemora. Dacă ar mai fi fost în viaţă, Nicolae Ceauşescu ar fi avut acum 103 ani.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *