Press "Enter" to skip to content

Un barbat din judetul Gorj a fost vaccinat cu serul gresit la rapel. S-a deschis o ancheta

Un barbat din judetul Gorj a fost vaccinat la rapel cu serul Moderna, desi ar fi trebuit cu Pfizer.

Barbatul a intrat in cabinetul unde se faceau vaccinurile cu Moderna, asistenta l-ar fi intrebat daca este la prima doza, el a confirmat, dandu-si seama de eroare dupa ce a primit adeverinta de vaccinare pe care era scris numele vaccinului cu care fusese imunizat.

“S-a prezentat o persoana, la vaccin, impreuna cu sotia. Au fost examinati de medicul care era de serviciu, au fost chestionati in legatura cu vaccinul. Li s-a spus ca sunt pentru rapel. Au plecat spre punctul de vaccinare. Amandoi, insotiti de o asistenta. Sotia a intrat in cabinetul pe care scria Pfizer, unde se facea vaccinul cu Pfizer, adica rapelul. Iar dansul, din declaratiile asistentelor, a intrat in cabinetul pe care scria Moderna”, a declarat Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

Directorul Directiei de Sanatate Publica a judetului Gorj, Narcis Stoian, a declarat ca un barbat si sotia lui s-au prezentat, marti, la centrul de vaccinare amenajat in cadrul Stadionului Municipal din Targu Jiu, unde erau programati pentru doza de rapel cu vaccinul Pfizer. continuare 

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *