Press "Enter" to skip to content

Un bărbat căsătorit cu propria soacră trăiește clipe magice. Cum au ajuns cei doi să fie împreună

Clive Blunden și actuala lui soție Brenda, mai exact soacra lui, formează un cuplu minunat încă din anul 1989. Celor doi nu le-a mai păsat de nimic când au realizat că sentimentele pe care le aveau unul față de celalalt erau cât se poate de adevărate și sincere.

Un bărbat căsătorit cu propria soacră trăiește clipe magice. Cum au ajuns cei doi să fie împreună și ce reacție au avut prietenii

  • Cum decurge relația lui Clive cu propria soacră
  • Ce părere a avut fosta șoție a lui Clive

Clive Blunden (65 de ani) și Brenda ( 77 de ani ) formează un cuplu minunat încă din anul 1989. După ce Clive a divorțat de Irene, fiica soției, în anul 1985 acesta s-a îndrăgostit de soacra lui și au început să se vadă în secret după ce au ieșit la ,,o bere”. Tot acolo, a avut loc și primul lor sărut.

Fiind puternici deoarece prietenii lor nu le dădeau nicio șansă relației lor, Brenda spune că între ei se află ,,o legătură magică” și că nu au mai ținut cont de nimic în momentul în care și-au dat seama de sentimentele pe care le simt unul față de celalalt.

Clive are două fete, Sarah și Tanya, iar bunicuța Brenda spune că între ei există o ,,legătură magică”.

„Suntem mai puternici ca niciodată. Ne petrecem tot timpul împreună și încă există magie între noi.” , susține Brenda.

Cei doi îndrăgostiți s-au putut căsători abia acum 13 ani, deoarece în acea perioadă căsătoria cu soacra lui era ilegală. Clive și Brenda au avut cununia civilă pe 17 martie 2007, în același oficiu unde Clive s-a însurat cu Irene, fiica Brendei, în anul 1977.

„Familiile noastre nu au venit la ceremonie pentru că n-au fost de acord cu nunta. Noi am vrut doar să fim unul lângă celalalt”, a susținut Brenda.

Chiar și așa, Irene se simte trădată de mama ei.

„Nici nu mai stiu cine e mama mea. Clive a dezbinat familia, nu-l voi ierta niciodată.” , a spus ea.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *