Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! MESAJUL EMOȚIONANT AL MARCELEI FOTA, LA TREI LUNI DE LA MOARTEA SUBITĂ A SOȚULUI: ”VOI REUȘI!”

Cântăreața Marcela Fota și-a pierdut soțul la trei zile de la Crăciun, iar la trei luni de atunci pare că și-a revenit, cel puțin profesional. Ea spune că va reuși, deși încă traversează o perioadă grea.

Cântăreața de muzică populară a lipsit o bună perioadă din mediul online și a rărit aparițiile TV, dar acum a făcut anunțul așteptat de admiratorii ei. A avut, deja, prima apariție TV după evenimentul tragic.

A transmis și un mesaj imediat. ”Cu această întâmplare a vieții mele, am descoperit ca sunteți atât de mulți în aceeași situație ca și mine. Știu că dacă voi ați reușit să mergeți mai departe, voi reuși și eu”, a spus Marcela Fota pe Facebook.

Mesajul emoționant al Marcelei Fota, la trei luni de la moartea subită a soțului: ”Voi reuși!”

Marcela Fota a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea din viața ei. ”Pentru noi începea o zi normală, o săptămână normal, aveam o grămadă de lucruri de rezolvat. Am plecat amândoi pe același drum și m-am întots singură.

În dimineața respectivă am fost să declarăm ceva la Finanțe. Am avut o dimineață absolut normală. M-am trezit, am coborât la parter și el mi-a spus să vin la el. Ca niciodată, atunci, noi am vorbit de 11 ori la telefon. Chiar i-am spus ce bărbat frumos și sexos am.

A fost o dimineață absolut normală. Am plecat de acasă cu mașini diferite”, a spus Marcela Fota la Acces Direct. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *