Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Dragoș a dispărut fără urmă după ce a plecat de acasă. Are doar 11 ani. Apelul polițiștilor

Încă o dispariție misterioasă. De data aceasta la Sibiu. Părinții îl caută disperați pe micuțul Dragoș care a dispărut fără urmă.

Poliţiştii sibieni sunt în alertă maximă! Ei au pornit căutări de proporții pentru a-l găsi pe un băiețel de 11 ani, care a dispărut după ce a plecat de la domiciliul său.

Părinții lui sunt în stare de șoc și nu au nicio explicație pentru dispariția băiatului.

Apelul polițiștilor sibieni

”La data de 3 aprilie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 20,30, fiul său, DRAGOŞ MARIUS RAUL, în vârstă de 11 ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Mediaş, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni”, anunţă IPJ Sibiu.

Semnalmentele copilului

Semnalmentele băiatului sunt: înălţime 145 cm, greutate 49 de kg, ochi albaştri, păr brunet, iar ca semne particulare, are o cicatrice pe obrazul drept.

Băiatul a plecat de acasă într-o geacă din tercot de culoare verde cu glugă de culoare albastru, pantaloni tip sport de culoare gri şi încălţăminte tip sport de culoare alb.

Polițiștii fac un apel clar: „Cei care pot oferi informaţii despre băiat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112„. scrie kanald.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *