Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! De ce a murit Nelu Ploieșteanu. Artistul avea plămânii afectați în proporție de 70 % și refuzase inițial internarea în spital!

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață în această dimineață. Vestea cutremurătoare a fost dată de Liviu Vasilică pe rețelele de socializare.

Regretatul cântăreț avea plămânii afectați în proporție de 70% și refuzase inițial să fie internat în spital. Iată de ce a murit, de fapt, marele artist!

Vestea că Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață a cutremurat întreaga lume a muzicii. Acesta era în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală, mai exact la secție ATI Toxicologie și era intubat, după ce se infectase cu COVID-19. Deși fanii și apropiații lui mai sperau încă la o minune, din păcate, regretatul cântăreț a murit, boala fiind necruțătoare, după ce și în trecut se confruntase cu câteva afecțiuni grave la nivelul plămânilor.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață, după ce a fost infectat cu COVID-19

Nelu Ploieșteanu fusese așadar internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%. Starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid, având în vedere că prezenta și o fibroză pulmonară veche și un fost infarct.

Vă amintim că deși regretatul cântăreț se prezentase inițial la unitatea medicală din București pe 11 martie, acesta refuzase internarea, chiar dacă medicii îl sfătuise să rămână. Nelu Ploieșteanu se întorsese două zile mai târziu, mai exact pe 13 martie, la spital, starea lui de sănătate nefiind una deloc bună. Din păcate, în ciuda eforturilor uriașe ale medicilor, nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața.

Ce este fibroza pulmonară, boala cu care se confruntase artistul

Fibroza pulmonară, boala cu care se confruntase Nelu Ploieșteanu înainte de a face COVID-19, este o afecțiune pulmonară de lungă durată și e inclusă într-un grup mare de boli care duc la cicatrizarea plămânilor.

Conform medicilor, aceasta afectează de cele mai multe ori persoanele în vârstă, fiind rar întâlnită la persoanele cu vârste sub 50 de ani. Tot specialiștii spun că boala e mai întâlnită la bărbați, decât la femei.

Anunţul tragic a lui Liviu Vasilică despre moartea regretatului cântăreț

Anunțul tragic legat de moartea lui Nelu Ploieșteanu a fost făcut de colegul său de breaslă, Liviu Vasilică, pe rețelele de socializare. Artistul a postat un mesaj sfâșietor pe contul lui de Instagram, spunând că regretatul cântăreț s-a stins din viață, transmițându-i „drum lin către stele”.

„Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă. Drum lin către stele, maestre!”, a scris Liviu Vasilică pe Instagram. scrie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *