Press "Enter" to skip to content

ULTIMA ORA! Anuntul Ministrului Muncii: „Pensiile ar putea fi platite in avans cu cateva luni”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca doreste sa faca plata in avans a pensiilor, pentru ca toti pensionarii sa-si poata acoperi cheltuielile aferente pe toata perioada starii de urgenta decretate de presedintele Romaniei Klaus IOHANNIS.

Se vor respecta toate obligatiile de plata pentru pensii. Suntem constienti ca in aceasta perioada oamenii trebuie sa-si primeasca pensiile la timp. Au fost evaluari pentru plata anticipata a pensiilor pe mai multe luni. Avem mai multe scenarii, nu vom intarzia nicio zi la plata pentru pensionarii romani”, a declarat Violeta Alexandru, la Romania TV.

Ministrul Muncii a declarat ca nu vor fi intarzieri la plata pensiilor. „Ne straduim ca ele sa fie facute cat mai repede cu putinta ca oamenii sa aiba bani pentru acoperira cheltuielilor. Dorinta noastra este sa oferim sprijin necesar angajatorilor, o masura este acordarea unui sprijin pentru a putea fi asigurate fondurile necesare in situatia suspendarii temporare activitatii.

Dorinta noastra e sa nu existe sincope in activitatea agentilor comerciali, ne concentram pe acest lucru pentru ca din activitatile acestea oameni se alimenteaza bugetul si de aici aceste cheltuieli la care suntem obligati sa purcedem”, a mai spus ministrul Muncii, potrivit adevarul.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *