Press "Enter" to skip to content

TRAGEDIE! Protopopul Zalăului a murit în condiţii suspecte. Cătălin Lucaci, găsit spânzurat într-un garaj

Cătălin Lucaci, protopopul Zalăului, a fost găsit spânzurat, luni. Trupul neînsufleţit al preotului a fost descoperit într-un garaj.

Paramedicii au fost chemaţi de urgenţă, însă nu l-au mai putut salva pe protopopul Zalăului. Fost profesor de religie, preotul Cătălin Lucaci (43 de ani) nu a lăsat niciun bilet de adio.

În stare de şoc, apropiaţii spun că protopopul Zalăului, care era preot într-un sat din apropierea Zalăului, nu ar fi avut probleme financiare sau personale.

În urmă cu cinci ani, Cătălin Lucaci a devenit noul protopop al Zalăului, urmându-l astfel în funcție pe părintele Ștefan Lucaciu, cel care ocupase acest post timp de 12 ani, scrie Monitorul de Sălaj.

Cătălin Lucaci, protopopul Zalăului, a murit. Părintele avea doi copii

Pe data de 24 mai 2016, Cătălin Lucaci a fost hirotesit de Preasfințitul Părinte Petroniu, în prezența consilierilor eparhiali și a tuturor preoților din Episcopia Sălajului.

Cătălin Lucaci a fost profesor de religie și preot la Biserica Ortodoxă din Fetindia (comuna Meseşenii de Jos), iar de câţiva ani era preot paroh la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din localitatea Ciumărna (comuna Românaşi). Preotul era căsătorit şi avea doi copii. scrie romaniatv

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *