Press "Enter" to skip to content

TRAGEDIE LA VASLUI! UN TÂNĂR DE 18 ANI S-A SINUCIS DUPĂ CE A PICAT EXAMENUL PENTRU PERMIS DE CONDUCERE

Tragedie fără margini într-un sat din județul Vaslui, unde un tânăr de doar 18 ani s-a sinucis din cauză că a picat examenul pentru permis de conducere. S-a întâmplat într-o familie din comuna Banca, satul Ghermănești.

Marius Cristinel Andone, cel care și-a pus capăt zilelor, era un elev foarte bun, care se pregătea pentru bacalaureat.

Avea de gând să se facă polițist, să intre la Academia de Poliție. Avea o prietenă care îl iubea și o familie care îi oferea toată dragostea și sprijinul pentru ca el să-și îndeplinească visurile.

Dar pe 8 decembrie, băiatul a dispărut. A fost găsit, fără suflare, în spatele Liceului

„Mihai Eminescu”, în poligonul armatei. Nimeni nu găsește explicații pentru gestul făcut. Se pare însă că a fost marcat de faptul că picase examenul auto a doua oară și a cedat psihic.

Atunci ar fi decis să se spânzure. Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care Cristinel Andone a decedat, scrie vremeanoua.ro.

Tragedie la Vaslui! Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a picat examenul pentru permis de conducere
Elevul dăduse ultimul semn de viață în ziua în care s-a dus să dea examenul auto. Avea să-I transmit un mesaj iubitei lui. Spunea că o iubește foarte mult și să aibă grijă de ea mai departe. Fata a simțit imediat că este ceva în neregulă. A căutat să ia legătura cu el. L-a sunat și i-a trimis peste 80 de mesaje.

Nu I s-a răspuns și nic mesajele nu i-au fost citite. Așa că a pus pe Facebook, pe pagina ei, un apel disperat: „Iubitul meu a dispărut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numește Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi căprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidași albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin.

Dacă l-ați văzut sau știți ceva de el vă rog contactați-mă pe acest număr 072….. Vă rog să distribuiți mai departe.. Mulțumesc”, a scris iubita lui, care este dintr-un sat din judetul Bacău.

Și familia lui Cristi a sunat la Poliția Vaslui și a anunțat dispariția băiatului, marți seara, iar cunoscuții, prietenii din sat și preotul din parohie au început să-l caute. Avea să fie descoperit, în spatele Liceului

„Mihai Eminescu”, în poligonul militar. „În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se face cercetări pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. cancan.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *