Press "Enter" to skip to content

TRAGEDIE LA VASLUI! UN TÂNĂR DE 18 ANI S-A SINUCIS DUPĂ CE A PICAT EXAMENUL PENTRU PERMIS DE CONDUCERE

Tragedie fără margini într-un sat din județul Vaslui, unde un tânăr de doar 18 ani s-a sinucis din cauză că a picat examenul pentru permis de conducere. S-a întâmplat într-o familie din comuna Banca, satul Ghermănești.

Marius Cristinel Andone, cel care și-a pus capăt zilelor, era un elev foarte bun, care se pregătea pentru bacalaureat.

Avea de gând să se facă polițist, să intre la Academia de Poliție. Avea o prietenă care îl iubea și o familie care îi oferea toată dragostea și sprijinul pentru ca el să-și îndeplinească visurile.

Dar pe 8 decembrie, băiatul a dispărut. A fost găsit, fără suflare, în spatele Liceului

„Mihai Eminescu”, în poligonul armatei. Nimeni nu găsește explicații pentru gestul făcut. Se pare însă că a fost marcat de faptul că picase examenul auto a doua oară și a cedat psihic.

Atunci ar fi decis să se spânzure. Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care Cristinel Andone a decedat, scrie vremeanoua.ro.

Tragedie la Vaslui! Un tânăr de 18 ani s-a sinucis după ce a picat examenul pentru permis de conducere
Elevul dăduse ultimul semn de viață în ziua în care s-a dus să dea examenul auto. Avea să-I transmit un mesaj iubitei lui. Spunea că o iubește foarte mult și să aibă grijă de ea mai departe. Fata a simțit imediat că este ceva în neregulă. A căutat să ia legătura cu el. L-a sunat și i-a trimis peste 80 de mesaje.

Nu I s-a răspuns și nic mesajele nu i-au fost citite. Așa că a pus pe Facebook, pe pagina ei, un apel disperat: „Iubitul meu a dispărut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numește Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi căprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidași albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin.

Dacă l-ați văzut sau știți ceva de el vă rog contactați-mă pe acest număr 072….. Vă rog să distribuiți mai departe.. Mulțumesc”, a scris iubita lui, care este dintr-un sat din judetul Bacău.

Și familia lui Cristi a sunat la Poliția Vaslui și a anunțat dispariția băiatului, marți seara, iar cunoscuții, prietenii din sat și preotul din parohie au început să-l caute. Avea să fie descoperit, în spatele Liceului

„Mihai Eminescu”, în poligonul militar. „În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se face cercetări pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. cancan.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *