Press "Enter" to skip to content

Toată lumea râdea de ea și își bătea joc de el, avea corpul perfect, era superbă și umbla cu un gras urât, dar când le-a spus adevărul despre el, au amuțit, nimeni n-a mai avut curaj să spună ceva! Ce le-a spus e uimitor

În societatea de azi oamenii trebuie să aibă pielea perfectă, dinții perfecți și, mai ales, un corp perfect.

Cei cu o piele de o nuanță mai închisă, sau ,,cu forme” sunt considerați ,,urâți”. Tot mai multe persoane se luptă să fie slabe cu orice preț.

Cu toate astea, o femeie pe nume Linh My Nguyen a dorit să oprească stereotipurile, așa că a postat mai multe imagini cu ea, care este superbă și are o siluetă perfectă, alături de iubitul ei. Fanii au fost șocați când l-au văzut pe ,,prietenul care nu o merită”.

Potrivit internauților, fata și-a coborât nivelul și merită pe cineva mult mai bun decât el. Dar reacția fetei la toate insultele lor a fost surprinzătoare pentru unii. Și-a apărat imediat iubitul, spunând că altul mai bun ca el nu există, în plus, a mai precizat că nu îi pasă de ce spun alții, fiindcă pentru ea este cel mai frumos.

A acceptat toată ura și a continuat să posteze imagini cu amândoi, luptând astfel pentru demontarea unei prejudecăți despre aparențe. Iată mai multe imagini cu cei doi:

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *