Press "Enter" to skip to content

Tavi Clonda a ajuns pe mana medicilor. Ce a patit sotul Gabrielei Cristea

Sotul indragitei prezentatoare Gabriela Cristea a ajuns de urgenta pe mana doctorilor, din cauza problemelor grave pe care le are cu spatele.

Tavi Clonda este un artist talentat si impartaseste cu fanii sai aproape toate momentele din viata sa, atat cele fericite, cat si cele mai delicate.

S-a intamplat si de aceasta data, cand Tavi Clonda a fost nevoit sa ajunga la doctor pentru tratament. Sotul Gabrielei Cristea are probleme serioase cu coloana vertebrala, motiv pentru care a decis sa se lase pe mainile specialistilor pentru a scapa de durerile care nu ii dau pace.

Si pentru ca a vrut sa impartaseasca cu sustinatorii lui aceste clipe dificile, Tavi Clonda a publicat mai multe imagini din cabinetul doctorului, oferind si detalii despre tipul de tratament pe care il primeste.

„Decompresii vertebrale pe zona cervicala pentru tratarea afectiunilor vertebrale. Elongatii pe zona cervicala pentru tratatrea durerilor locale. Decompresie vertebrala in zona lombara pentru tratarea afectiunilor locale”, a scris Tavi Clonda pe Instagram, alaturi de mai multe imagini din timpul tratamentului.

Desi durerile de spate sunt suparatoare, problemele de sanatate nu l-au impiedicat pe Tavi Clonda sa plece intr-o mica escapada la munte impreuna cu Gabriela Cristea si fiicele pe care le au impreuna.

Pentru ca fericirea fetelor lor este prioritara, cei doi soti le-au rasfatat pe micute cu o vacanta de cateva zile la Sinaia, unde s-au distrat si s-au simtit de minune.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *