Press "Enter" to skip to content

Tatăl copiilor uciși de mamă, în Maramureș, declarații înfiorătoare: „M-a sunat și mi-a spus că a dat cu ei de pământ”. Fetița de 4 luni urma să fie botezată sâmbătă

Tatăl copiilor uciși de mamă în Maramureș a făcut declarații înfiorătoare la scurt timp după ce a aflat de tragedie. Bărbatul a susținut că femeia îl sunase imediat după ce i-a ucis și i-ar fi spus că a dat cu ei de pământ. Un alt detaliu sfâșietor e că fetița lor de numai 4 luni urma să fie creștinată în doar câteva zile, mai exact, sâmbătă.

O crimă înfiorătoare a îngrozit întreaga țară. O mamă din Rușor, județul Maramureș, a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun, omorându-și ambii copii, pe băiețelul de doi ani și fetița în vârstă de numai patru luni. Tatăl micuților a oferit declarații șocante, spunând că femeia l-ar fi sunat după faptele sale și i-ar fi mărturisit că „ar fi dat cu ei de pământ”.

Tatăl copiilor uciși de mamă, în Maramureș a oferit declarații înfiorătoare după tragedie

Așadar, conform spuselor bărbatului, partenera lui l-a sunat după ce a săvârșit crima îngrozitoare și i-a povestit soțului ei tot. Tatăl copiilor uciși a declarat că femeia i s-ar fi plâns mai mereu de dureri de cap și ar fi luat și medicamente pentru această problemă.

„M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am venit repede acasă, fetița încă sufla, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112”, a declarat tatăl copiilor uciși în Maramureș, pentru Antena 3.

Fetița de 4 luni urma să fie creștinată sâmbătă
Și mama femeii care și-a ucis copiii a oferit declarații. Aceasta a susținut că părea totul în regulă dimineață, atunci când a vorbit cu ea la telefon. Totodată, aceasta a transmis că la acel moment le dădea de mâncare celor mici și că nu-i vine să creadă că s-a întâmplat o asemenea tragedie, mai ales că sâmbătă urma botezul fetiței de patru luni.

„De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. Nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut așa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit, erau căsătoriți de 6 ani. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni”, a transmis mama femeii, conform sursei citate.

Vă amintim că oamenii legii au fost sesizați telefonic, printr-un apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, astăzi, pe data de 2 iunie, la ora 10.54. Acesta le-a spus polițiștilor că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur, județul Maramureș, doi copii au probleme severe respiratorii, conform Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș. srie spynews.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *