Press "Enter" to skip to content

Strigător la cer! IMAGINI ACASĂ LA TÂNĂRA MAMĂ DIN CORABIA, CARE A DECEDAT DUPĂ CE A NĂSCUT. APROPIAȚII NU-ȘI POT REVENI DIN ȘOC

Este jale mare în localitatea Corabia din județul Olt, după ce tânăra mamă Cristina Calistru a murit la numai câteva ore de când a adus pe lume cel de-al doilea băiețel.

Apropiații i-au făcut femeii un adevărat altar cu flori și fotografii și sunt de-a dreptul răvășiți de pierderea ei.

În fața blocului din Corabia în care locuia Cristina Calistru s-a așternut liniștea eternă, dar și un covor de lacrimi, flori, lumânări și fotografii cu cea care a murit la numai câteva ore de când a născut.

Cei dragi o plâng zi și noapte și nu pot accepta pierderea ei prematură și nici faptul că de acum înainte, doi copilași vor crește fără mama lor.

Pe contul său de Facebook, Carmen Calistru, sora Cristinei, a postat câteva fotografii dureroase cu tânăra mămică, dar și mesaje sfâșietoare.

Cristina Calistru a murit la scurt timp după ce a născut
Tânăra mămică de numai 30 de ani a murit la scurt timp după ce a născut cel de-al doilea copil, în spitalul din Caracal. După ce a suferit o hemoragie internă, Cristina a intrat în stop cardio-respirator și a fost transferată la spitalul din Craiova.

Tânăra din Corabia a ajuns la spital fără puls, iar medicii i-au aplicat metode de resuscitare timp de 35 de minute. Din păcate, totul a fost în zadar. Mai mult, soțul Cristinei, Alfred Ionuț, trece printr-o altă situație dramatică. Analizele bebelușului pe care soția sa l-a adus pe lume vineri nu au ieșit deloc bune,

motiv pentru care a solicitat transferul micuțului la un spital mai competent. După ce s-a lovit ore întregi de refuzuri, pe motiv că nu sunt locuri în spitale, tăticul cu inima frântă a reușit să-și transfere bebelușul la spitalul din Slatina, acolo unde se află, în prezent, în stare stabilă.

Potrivit informațiilor oferite de apropiații Cristinei Calistru, aceasta urmează să fie adusă acasă marți și familia se pregătește de înmormântare. Corăbienii susțin că tânăra era un om extrem de vesel și respectuos și o mamă devotată. Acum, întreaga comunitate o plânge pe Cristina Calistru, o mămică ce nu a mai apucat să se bucure de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. scrie cancan

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *