Press "Enter" to skip to content

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, marturisiri dureroase dupa mai bine de un an de la decesul artistului: „Am luat totul de la zero”

Sotia lui Mihai Constatinescu a acceptat sa vorbreasca despre viata pe care o are dupa moartea artistului. Simona Secrier a marturisit ca disparitia artistului i-a lasat un gol imens in suflet, dar a fost nevoita sa invete sa traiasca cu lipsa acestuia din viata ei.

Incetarea din vita a lui Mihai Constantinescu a adus cea mai mare durere pentru sotia lui, Simoa Secrier. Chiar daca a trecut mai bine de un an de cand artistul a decedat, sotia sa a marturisit ca inca il viseaza si inca viziteaza locurile in care se plimba cu el.

De asemenea, femeia a recunoscut ca mult timp s-a refugiat in propria casa, din cauza durerii si neputintei, insa si-a dat seama ca trebuie sa isi continue viata, asa cum si-ar fi dorit si artistul.

„Traiesc, iubesc, muncesc, ma rog. Inca nu am pus unele planuri in practica, pentru ca a fost perioada asta mai grea pentru noi toti si mi-a fost teama sa ies si sa iau contact cu lumea, dar am fost la munca si asta e un lucru bun pentru mine, imi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru ca nu am avut cantari perioada asta si atunci a trebuit sa ma reorientez catre ce am invatat eu”, a declarat Simona Secrier la Antena Stars. continuare

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *