Press "Enter" to skip to content

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, marturisiri dureroase dupa mai bine de un an de la decesul artistului: „Am luat totul de la zero”

Sotia lui Mihai Constatinescu a acceptat sa vorbreasca despre viata pe care o are dupa moartea artistului. Simona Secrier a marturisit ca disparitia artistului i-a lasat un gol imens in suflet, dar a fost nevoita sa invete sa traiasca cu lipsa acestuia din viata ei.

Incetarea din vita a lui Mihai Constantinescu a adus cea mai mare durere pentru sotia lui, Simoa Secrier. Chiar daca a trecut mai bine de un an de cand artistul a decedat, sotia sa a marturisit ca inca il viseaza si inca viziteaza locurile in care se plimba cu el.

De asemenea, femeia a recunoscut ca mult timp s-a refugiat in propria casa, din cauza durerii si neputintei, insa si-a dat seama ca trebuie sa isi continue viata, asa cum si-ar fi dorit si artistul.

„Traiesc, iubesc, muncesc, ma rog. Inca nu am pus unele planuri in practica, pentru ca a fost perioada asta mai grea pentru noi toti si mi-a fost teama sa ies si sa iau contact cu lumea, dar am fost la munca si asta e un lucru bun pentru mine, imi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru ca nu am avut cantari perioada asta si atunci a trebuit sa ma reorientez catre ce am invatat eu”, a declarat Simona Secrier la Antena Stars. continuare

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *