Press "Enter" to skip to content

Silviu Prigoană, pensie de nabab la 56 de ani. „Aștept mărirea de 40%”

Omul de afaceri Silviu Prigoană trăiește pe picior mare și după ce s-a pensionat. Fostul soț al

Adrianei Bahmuțeanu a dezvăluit câți bani câștigă în fiecare lună sub formă de pensie. Suma ar face invidios orice politician care aspiră la pensie specială.

Silviu Prigoană și-a pregătit terenul pentru ziua în care se va retrage din activitate. Și-a așternut un culcuș moale, pentru a dormi liniștit la bătrânețe și nu a regretat.

Omul de afaceri, care a deținut de-a lungul timpului businessuri în mass media și în servicii publice, a dezvăluit în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D ce pensie încasează lunar.

„32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40%, așa cum s-au lăudat guvernanții, ca să ajung la 47.000 – 48.000 de lei, cât e cursul euro. Să am 10.000 de euro pe lună, ca să dau și eu anunț la matrimoniale: Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, a spus omul de afaceri.
Silviu Prigoană s-a pensionat în octombrie 2019, profitând de prevederile legale care i-au permis să se retragă din activitate cu 10 ani înainte de termen.

Pentru a ajunge la un asemenea venit lunar, afaceristul a contribuit benevol la sistemul de pensii.

Silviu Progoană a intrat în politică în 2008 și a ajuns deputat din partea PDL. În 2012 a devenit independent și a candidat, fără succes, la Primăria Capitalei.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu două femei. Prima, Viorica, a decedat în 1994, la vârsta de 30 de ani. Cu ea are doi băieți, Honorius și Silvius.

A doua soție a fost Adriana Bahmuțeanu, cu care a trecut prin 5 divorțuri. Și din această relație au rezultat doi băieți. scrie perfecte.ro

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *