Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei de marți, 17 martie. O zi GREA pentru mai multe zodii

Așa arată sfatul zilei de marți, 17 martie

Berbec
Ești indispus și nu cunoști motivul. Trebuie să te relaxezi și să vezi exact de unde pornește această stare a ta. Numărul norocos al zilei: 6.

Taur
Taurul trebuie să ia o decizie importantă astăzi și mai multe persoane care depind de ea așteaptă cu sufletul la gură. Numărul norocos al zilei: 8.

Gemeni
Gemenii au tendința să-i judece pe ceilalți din jurul lor, dar ar fi bine să analizeze ceea ce face el în ultima vreme. Numărul norocos al zilei: 9.

Rac
Racul trebuie să fie mai activ astăzi, mai ales că șefii vor fi cu ochii pe ei, ca pe butelie! Numărul norocos al zilei: 10.

Leu
Leul nu se mulțmește să meargă pe cărări bătute deja, ci vrea să revoluționeze domeniul în care activează. Are șanse reale s-o facă. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară
Astăzi nu suporți nedreptatea mai rău că niciodată. Vei lua partea celor care au dreptate și vei fi recompensat pe măsură. Numărul norocos al zilei: 5.
Balanță
Universul tău este dat peste cap azi de niște informații în posesia cărora intri. Fă niște schimbări. Numărul norocos al zilei: 4.

Scorpion
Ești preocupat de un eveniment important, de o situație pe care trebuie să o gestionezi și nu știi cum. Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător
Săgetătorul are nevoie de aer curat și de liniște. Chiar dacă nu este recomandatsă ieși din casă zilele-acestea, vei ”evada” câteva ceasuri. Numărul norocos al zilei: 11.

Capricorn
Astăzi te confrunți cu un eșec răsunător. Învață-ți lecția și mergi mai departe, deoarece nu este timp de plâns în pumn. Numărul norocos al zilei: 13.

Vărsător
Nativul Vărsător are parte de o zi bună, mai ales după ce va descoperi cum să folosească în avantajul său niște informații primite recent. Numărul norocos al zilei: 12.

Pești
Nativul născut sub semnul zodiacal al Peștilor este un pachet de nervi, dar trebuie să se calmeze, deoarece poate răni cu vorbele sale persoane nevinovate. Numărul norocos al zilei: 7.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *