Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei de joi, 7 mai 2020. O zodie primește ARE O ZI GREA

Berbec
Ai toate șansele să avansezi la locul de muncă dacă știi când și cât trebuie să lași de la tine. Fii ușor maleabil și vei avea parte numai de lucruri frumoase.

Taur
Ești încărcat cu energie pozitivă și simți că reușești să faci tot ce ai în minte. Așa trebuie să gândești, să fii încrezător în forțele proprii când pleci la drum.

Gemeni
Familia este foarte importantă pentru tine, dar perioada asta ai stat cam departe de ei. Organizează o cină la care să-i inviți pe toți, de la mic la mare.

Rac
Nu-ți mai vezi capul de griji și probleme. Simți cum ești pe punctul de a claca, nu mai poți ține nimic în tine și s-ar putea să răbufnești într-un moment nepotrivit.

Leu
Te-ai săturat să ți se spună ce să faci? Ia în mâini frâiele vieții și nu te mai lăsa condus de cei din jur. Ia unele decizii chiar dacă simți că nu sunt cele potrivite.

Fecioară
Resimți stresul și oboseala acumulate în ultima vreme și nu mai dai deloc randament la serviciu. Poate ar fi timpul să ceri o zi liberă să-ți încarci bateriile.
Balanță
Iubirea plutește în aer. Jumătatea ta te răsplătește cu atenție și mici cadouri, așa cum nu s-a mai întâmplat de mult. Ceva ai făcut tu bine!

Scorpion
Când credeai că totul s-a așezat în favoarea ta, mai primești o palmă. Trist este că ești afectat pe toate planurile și nu mai vezi luminița de la capătul tunelului.

Săgetător
Bine faci, bine găsești. Nu ești persoana care să răspundă cu aceeași monedă, însă nu te lăsa călcat în picioare de cei care nu știu să aprecieze nimic.

Capricorn
Muncești cu drag și spor atunci când o faci pentru tine. De ce nu pui bazele unei afaceri în care tu să fii șeful? Și uite așa nu mai depinzi de nimeni.

Vărsător
Este o zi minunată în care să o iei de la capăt și să lași în urmă toate supărările. Stresul de omoară puțin câte puțin, de ce nu schimbi placa să te relaxezi?

Pești
Orice ai face, greșești. Nimic nu iese cum ți-ai propus și te simți depășit de situație inclusiv la locul de muncă. Multe vei pierde azi, unele dintre ele chiar definitiv.

Be First to Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *