Press "Enter" to skip to content

Sfatul zilei 29 aprilie 2020. Zodiile care au o zi dificilă

Berbec
Ești cu capul în nori și iei numai decizi greșite. Nu te arunca cu capul înainte și sfătuiește-te cu un prieten în care ai încredere înainte de a pune semnătura pe un act foarte important.

Taur
Nimic nu-ți stă în cale și ești în stare să calci pe toate principiile de viață pe care le ai. Gândește-te bine înainte de a face un lucru care nu mai poate fi remediat.

Gemeni
Aștepți cu sufletul la gură o veste de la locul de muncă care ți-ar putea aduce mai mulți bani. S-ar putea să fii dezamăgit, însă nu trebuie să-ți pierzi speranța.

Rac
Discuțiile în contradictoriu și certurile cu partenerul de viață au destabilizat foarte mult relația amoroasă. Vezi care este următorul pas, să nu fie unul greșit și să ajungi din nou singur.

Leu
Ești o piatră tare și nu lași deloc de la tine. S-ar putea să ai de pierdut, mai ales în relația cu jumătatea ta. Ce-ar fii să devii mai îngăduitor cu tine și cu cei din jur?

Fecioară
Pentru tine singurătatea nu este o problemă. Adori să stai înconjurat de cărți, decât de oameni care se dau prieteni. Profită de aceste clipe libere pentru a te redescoperi.
Balanță
Astrele s-au aliniat în favoarea ta și ai parte de noroc pe toate planurile. Profită din plin de această conjunctură și pune în practică toate ideile care îți încolțesc în minte.

Scorpion
Nu mai vezi luminița de la capătul tunelului și asta pentru că ți-ai pierdut încrederea în tine. Nu te da bătut și recapătă forțele care odinioară care te-au ajutat să devii cine ești.

Săgetător
Ești mai îndrăgostit ca niciodată și nu mai vezi nimic în jur, nici măcar micile defecte ale persoanei iubite care înainte te măcinau profund.

Capricorn
Pentru tine totul e o joacă, dar s-ar putea să fii pe piciorul greșit la serviciu. Șefii nu văd prea bine atitudinea ta și s-ar putea să fii chemat la un consiliu de reorganizare.

Vărsător
Imaginația și creativitatea sunt la cote maxime azi. Profită de asta și pune în aplicare ideile pe care le ai de atâta timp în minte. Cine știe, poate câștigi și un ban în plus.

Pești
Nu-ți mai vărsa nervii pe oamenii din jurul tău. Ei nu au nicio vină pentru faptul că nu reușești să avansezi la serviciu. Muncește mai mult și rezultatele se vor vedea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *